Skip to content

Palvelu

Hätämajoitus

Hätämajoitus on nimensä mukaan väliaikainen ratkaisu. Tärkeänä tehtävänämme on asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, jonka avulla pyrimme ohjaamaan heitä pysyvämpään asumiseen. 

Palvelun sisältö

Hätämajoituksessa asiakkaat saavat väliaikaisen yösijan.  

Sijainti

Helsinki

Asiakkaat

Inarintien majoitus on suunnattu paperittomille, liikkuvalle väestölle sekä päihteettömille helsinkiläisille asunnottomille. Kurkimäessä järjestämme hätämajoitusta helsinkiläisille päihteitä käyttäville henkilöille. 

Muuta

Hätämajoitus ei ole varsinaista Asunto ensin -asumista, koska kyseessä on väliaikainen ratkaisu. Tavoitteena on, että ihminen pääsisi pian pysyvämmän asumisen piriin.

Kuluneet tennarit maassa.
Hia Alppikorttelissa Helsingissä tarjoaa sekä tehostettua palveluasumista että vaativaa tehostettua palveluasumista.

Hätämajoitusta eri kohderyhmille

Paperittomien ja päihteettömien helsinkiläisten sekä liikkuvan väestön ryhmämuotoinen hätämajoitus

Inarintie 8, 00550 Helsinki 

Avoinna päivittäin klo 17–09. 

Henkilökunnan tavoittaa aukioloaikoina 16.30–09.
050 502 1455 

Palveluyksikön johtaja Ulla Tuovinen, ma-pe klo 8–16
050 340 0107
ulla.tuovinen@rinnekodit.fi 

Paikkaluku: 150 paikkaa 

Inarintien hätämajoitus on tarkoitettu ensisijaisesti yksin tai puolisonsa kanssa eläville paperittomille, liikkuvalle väestölle sekä päihteettömille helsinkiläisille asunnottomille. Asiakkaat ohjautuvat hätämajoitukseen sosiaali- ja terveystoimen kautta. 

Päihteitä käyttävien henkilöiden ryhmämuotoinen hätämajoitus

Kurkimäentie 19
00940 Helsinki

Avoinna päivittäin klo 17–09 

Henkilökunnan tavoittaa aukioloaikoina
050 578 1187 

Yksikönjohtaja Krista Hellström, ma-pe klo 8-16
050 407 2592
krista.hellstrom@rinnekodit.fi 

Paikkaluku: 30 

Rinnekodit Kurkimäen hätämajoitus on tarkoitettu ensisijaisesti päihdeongelmaisille helsinkiläisille asunnottomille. Asiakkaat ohjautuvat hätämajoitukseen sosiaali- ja terveystoimen kautta. 

Lisätietoa palveluistamme

Hätämajoituksen lisäksi Inarintiellä Helsingissä sijaitsee Diakonissalaitoksen ylläpitämä Hirundo, joka on EU:n liikkuvalle väestölle tarkoitettu päiväkeskus. Hirundossa voi käydä kahvilla ja suihkussa, pestä pyykkiä sekä käyttää internetiä ja syödä omia eväitä turvassa. Tarjoamme tukea päivittäisten asioiden hoitamisessa sekä ohjausta ja neuvontaa sosiaali- ja terveyspalveluista.

Inarintie 8, 00550 Helsinki. Avoinna ma-pe klo 8-16.

Tutustu Hirundon toimintaan

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.