Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Einola

Tarjoamme ympärivuorokautista pienryhmäkotiasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille. 

Asiakkaat

Paljon tukea tarvitsevat, psyykkisesti oireilevat kehitysvammaiset ja autismin kirjon lapset. 

Sijainti

Kumpukuja 4 F
02980 Espoo

Talon tiedot

Einolassa on esteetön ympäristö, mikä mahdollistaa apuvälineiden käytön sekä itsenäisen liikkumisen. 

Lisätiedot

Kuvassa olohuone, jossa etualalla on puinen pöytä, jonka päällä on kaksi kasvia. Taustalla kaksi sohvaa ja ikkunaa, joissa on vihreät verhot.

Henkilöstö

Einolassa työskentelee kehitysvammatyön ammattilaisia, joilla on sydän mukana töissä ja halu aidosti kulkea lasten rinnalla. Olemme erikoistuneet autisminkirjon häiriöihin ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten hoitoon. 

Kiinnostaako työ pienryhmäkoti Einolassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Einola tarjoaa pienryhmäkotiasumista ympärivuorokautisella tuella. Meillä kaikilla lapsilla on erityisen vahva tuen tarve päivittäisissä arkitoiminnoissaan. Einolassa voivat asua lapset, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista ohjausta sekä tukea kasvussaan ja kehityksessään.

Yksikkö on jaettu kahteen kotiin, joissa molemmissa on huomioita psyykkisesti oireilevien lasten tarpeet.

Einolassa on esteetön ympäristö, mikä mahdollistaa apuvälineiden käytön sekä itsenäisen liikkumisen. Lasten erityistarpeita voivat olla valvottu liikkuminen, päivittäisissä toiminnoissa avustaminen, itsenäistymistaitojen harjoitteleminen ja vahvistaminen sekä vahva psykososiaalisen tuen tarve.

Yksikkö on jaettu kahteen kotiin, joissa molemmissa on huomioitu psyykkisesti oireilevien lasten tarpeet.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Einolasta ja asukkaaksemme hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Einola sijaitsee Espoon Lakistossa, luonnonläheisessä ja turvallisessa ympäristössä. Osoitteemme on Kumpukuja 4 F, 02980 Espoo.

Omavalvontasuunnitelmat päivitetään tänne keväällä 2023.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.