Skip to content

Palvelu

Lyhytaikainen hoito

Lyhytaikainen hoito tukee asiakkaan ja hänen läheistensä selviytymistä kotona tai avohuollon ympäristössä. Lyhytaikaisen hoidon ajaksi asiakkaan palvelut suunnitellaan yksilöllisesti. Voimme räätälöidä hoidon päiväaikaisesta hoidosta useamman viikon pituisiin jaksoihin. 

Palvelun sisältö

Tarjoamme yksilöllistä tukea, ohjausta, apua ja huolenpitoa. Palvelu ei sisällä lääkäri- tai asiantuntijapalveluita. 

Sijainti

Espoo

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset henkilöt, jotka asuvat kotona. 

Muuta

Nuori mies pyörätuolissa, nainen työntää häntä, kuvattu takaapäin.
Lyhytaikainen hoito voi olla päiväaikaista hoitoa tai useamman viikon mittainen hoitojakso.

Kohti itsenäisempää elämää

Lyhytaikaishoitoon kuuluu asiakkaan tarpeiden mukaista erityistä ja vaativaa hoitoa, ohjausta ja valvontaa haastavasti käyttäytyville, psyykkisesti oireileville sekä autismikirjon aikuisille asiakkaille. Pyrimme pitämään arjen mahdollisimman samanlaisena, millaista arki yhdessä oman perheen kanssa kotona on. Asiakkaiden kanssa harjoittelemme arjen toimintojen lisäksi sosiaalisia taitoja tai tuemme häntä esimerkiksi kohti itsenäisempää, asiakkaalle sopivaa asumismuotoa. 

Yksiköissämme on vahva autismi- ja neuropsykiatrinen osaaminen. Päivittäisessä työskentelyssä korostuu toiminnallinen työote. Asiakkaiden käytettävissä akuuteissa somaattisissa tilanteissa on myös Rinnekodin päivystävän lääkärin konsultaatio. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.