Skip to content

Palvelu

Lyhytaikainen palvelu

Lyhytaikainen hoito tukee lapsen ja perheen selviytymistä kotona sekä lapsen ja vanhempien välistä suhdetta. Tarjoamme laadukasta tilapäishoitoa, jossa lapsen on hyvä olla.   

Palvelun sisältö

Palvelumme suunnitellaan yksilöllisesti kunkin perheen tilanteeseen sopivaksi. Meillä lyhytaikainen palvelu on mahdollista räätälöidä päiväaikaisesta hoidosta useamman viikon pituisiin jaksoihin. 

Sijainti

Juniorikodeissamme Espoossa, Helsingissä ja Turussa sekä laitoshoidossa Espoossa. 

Asiakkaat

Perheet, joilla on alle 18-vuotias kehitysvammainen tai autismikirjon erityislapsi tai -nuori. 

Muuta

Lähikuvassa on erilaisia kylpyleluja, esimerkiksi kaksi muumihahmoa.
Meille tärkeintä on tarjota laadukasta tilapäishoitoa, jossa lapsen on hyvä olla sekä tukea lapsen ja vanhempien välistä suhdetta.

Perheen jaksamisen tukena

Koko perheen jaksaminen on tärkeä asia, kun perheessä on erityistarpeinen lapsi. Hoitojaksot lyhytaikaisen palvelumme yksiköissä tarjoavatkin perheelle hengähdyshetken arkeen. Lyhytaikaisen palvelun yksiköissämme asuminen on kodinmukaista. Haluamme, että myös tilapäishoidossa olevilla lapsilla on turvallinen ja tervetullut olo. Siksi kaikki tekemisemme on lapsilähtöistä. Panostamme mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen, askarteluun, ulkoiluun ja erilaisiin retkiin. 

Kohtaamme jokaisen lapsen yksilönä. Perhetyössä vanhempien kuunteleminen ja heidän toiveiden huomioon ottaminen on myös tärkeää – ovathan he omien lastensa asiantuntijoita. Ammattitaitoiset ohjaajamme toimivat lyhytaikaisessa palvelussa vanhempien tukena ja kasvatuskumppaneina. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.