Skip to content

Asumisyksikkö

Rinnekodit Mäntylä

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja palveluasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. 

Asiakkaat

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja palveluasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Yhteensä 39 asukaspaikkaa.

Sijainti

Revontulentie 9
02100 Espoo

Talon tiedot

Mäntylän viihtyisät tilat on remontoitu juuri meidän asiakkaitamme varten, remontti valmistui vuoden 2023 alussa.

Lisätiedot

Samassa kiinteistössä käynnistyi vuoden 2022 lopussa myös Toimintakeskus Fanny.

Yhteystiedot

Kotoisan näköisessä oleskelutilassa kaksi tummaa nojatuolia, pitkä sohva, sohvapöytä sekä punainen säkkituoli. Isojen ikkunoiden ikkunalaudalla kaksi viherkasvia ja vaalean vihreät kevyet verhot. Lattialla kirjava vihreäsävyinen matto.

Henkilöstö

Moniammatillinen tiimimme on perehtynyt autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelyyn.

Kiinnostaako työ Mäntylässä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Mäntylä on tehostetun palveluasumisen ja palveluasumisen yksikkö. Samalla se on turvallinen koti 39 asukkaallemme, jotka saavat meiltä asiakaslähtöistä tukea asumiseen. Tuemme ja kannustamme asukkaitamme mahdollisimman hyvään, turvalliseen ja omannäköiseen elämään.

Asukkaamme kokoontuvat säännöllisesti asukaskokouksiin ja suunnittelevat niissä yhteistä toimintaa.

Lue Länsiväylän meistä kirjoittama artikkeli täältä.

Mäntylä on viihtyisä asumisen tuen palveluja tarjoava yksikkö 39 asiakkaallemme. Jokaisella asiakkaallamme on oma koti, jonka hän saa sisustaa haluamallaan tavalla. Jokaisessa kodissa on oma wc, kylpyhuone ja pienkeittiövaraus. Kymmenen asuntoa on suunniteltu palveluasumisen asiakkaille ja niissä on oma keittiövarustus. Asiakkaiden yhteisessä käytössä on viihtyisä olohuone, saunatilat sekä kodinhoitotilat.

Avaran ruokasalin suurista ikkunoista avautuu kaunis näköala takapihan metsikköön. Rakennuksen takapihalla on oma metsikkö, joka yhteydessä on kutsuva terassi, jossa voidaan viettää yhteisiä hetkiä ja grillailla. Metsikössä mutkittelee esteetön polku.

Asukkaaksemme tullaan hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisten ja kunnan sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Mäntylästä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Mäntylä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Espoon Tapiolassa. Osoitteemme on Revontulentie 9, 02100 Espoo.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.