Skip to content

Asumisyksikkö

Rinnekodit Nestori

Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua neurologisesti vammautuneille tai neurologista sairautta sairastaville henkilöille.

Asiakkaat

Nestorin 13-paikkaisessa ryhmäkodissa tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua neurologisesti vammautuneille tai neurologista sairautta sairastaville henkilöille.

Sijainti

Pappilantie 5
90460 Oulunsalo

Talon tiedot

Nestori sijaitsee Oulunsalossa esteettömissä ja viihtyisissä tiloissa. Kodikas pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen liikkumiseen, harrastamiseen ja asiointiin. Kauppakeskus Kapteenin palvelut, kuten kirjasto ja päivittäistavarakauppa, ovat vain kävelymatkan päässä.

Lisätiedot

Asiakkaiden avun ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti, ja palvelumme perustuu asiakkaan tarpeista lähtevään, yhteistyössä laadittuun hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Yhteystiedot

Julkisivukuva Nestorista. Rakennus on punatiilinen kaksikerroksinen talo, jossa on ranskalaisia parvekkeita. Rakennuksen vieressä on nurmikkoinen alamäki ja sen vieressä maantie.
Rinnekodit Nestori sijaitsee Oulunsalossa.

Henkilöstö

Hoitohenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökunta huolehtii asiakkaiden päivittäisestä hoidosta ja huolenpidosta sekä virikkeellisestä arjesta. Tavoitteenamme on kuntoutumista edistävän hoitotyön avulla tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä. 

Henkilökuntamme on vammaistyöhön erikoistunutta ja työtä tehdään moniammatillisen tiimin kanssa. Teemme aktiivista yhteistyötä myös samassa talossa sijaitsevan Luotsin palvelukodin kanssa.

Kiinnostaako työ Nestorissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua päivätoimintaan, jota järjestetään yksikön pihapiirissä sijaitsevassa viihtyisässä omassa tilassa. Päivätoiminnan ohjaaja vastaa toiminnasta tavoitteellisesti ja suunnitellusti. Päivätoiminnan sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Nestori on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Nestorissa jokaisella asiakkaalla on oma tilava asunto, jossa on tupakeittiö ja oleskelutila, makuuhuone ja iso kylpyhuone. Asiakkaat voivat sisustaa asuntonsa haluamallaan tavalla. 

Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Asiakkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin tapahtumiin.

Tervetuloa tutustumaan Nestoriin! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.  Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Nestori sijaitsee Oulunsalossa Lentokentäntien varressa. Joukkoliikenteen linjat 8 ja 9 kulkevat talon vierestä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.