Skip to content

Asunto ensin -asumisyksikkö

Rinnekodit Hia

Tarjoamme Asunto ensin -mallin mukaista ympärivuorokautista palveluasumista sekä vaativaa ympärivuorokautista palveluasumista.

Asiakkaat

Rinnekodit Hiassa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista sekä vaativaa ympärivuorokautista palveluasumista. Palvelumme on tarkoitettu pääasiassa alle 65-vuotiaille asiakkaille, joilla on vaikeita päihteistä ja mielenterveyden häiriöistä johtuvia haasteita.

Sijainti

Alppikatu 2 H
00530 Helsinki

Talon tiedot

Hia sijaitsee Diakonissalaitoksen Alppikadun korttelissa. Sen ikkunoista avautuvat Kallion kaupunginosan eri puolet, Linnanmäki, Kallion kadut ja vehreä sisäpiha.

Lisätiedot

Noudatamme Asunto ensin -periaatetta, eli asunto on perusoikeus, eikä esimerkiksi päihteiden käyttö ole este asumiselle.

Yhteystiedot

Valkotiilinen rakennus ulkoa kuvattuna.

Hia sijaitsee viihtyisässä vanhojen rakennusten ympäröimässä Alppikadun korttelissa, jossa on turvallista liikkua ja oleskella. Asukkaidemme käytössä ovat muun muassa työtoiminnan ylläpitämä Korttelikeidas-puutarha sekä henkilökunnan ylläpitämä Amandan puutarha.

Käymme myös ulkoilemassa Töölönlahdella. Lisäksi teemme aktiivisesti naapurustotyötä. Sen tavoitteena on lisätä asukkaiden ja lähiympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta ja ennen kaikkea mahdollistaa asukkaiden osallisuus asumisympäristössään.

Henkilöstö

Moniammatilliseen työryhmäämme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, työvalmentaja, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.

Työntekijöillämme on vahvaa osaamista mielenterveys- ja päihdeongelmaisten asukkaiden kohtaamisesta. Jokaisella asukkaalla on nimetty vastuuohjaaja, jonka kanssa hän suunnittelee mielekästä arkea. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Kiinnostaako työ Hiassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että vaativaa ympärivuorokautista palveluasumista. Asiakkaamme ovat pääasiassa alle 65-vuotiaita henkilöitä, joilla on vaikeita päihteistä ja mielenterveyden häiriöistä johtuvia haasteita.

Tavoitteenamme on asukkaan sitouttaminen ja asumisen turvaaminen sekä hänen toimintakykynsä ylläpitäminen ja edistäminen.

Noudatamme Asunto ensin -periaatetta, eli asunto on perusoikeus, eikä päihteiden käyttö ole este asumiselle.

Tutustu naapurustotyöhömme.

Tarjoamme kodin 19 asukkaalle. Ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa on yhteensä 14 asuntoa ja kolmannesta kerroksesta löytyy koti viidelle asukkaalle.

Hian jokaisessa kerroksessa on asukkaiden yhteinen tila, jossa he voivat viettää aikaa yhdessä. Lisäksi kerroksista avautuvat sisäpihan suuntaan avarat parvekkeet, jotka ovat asukkaidemme käytössä.

Asukkaaksi Hiaan tullaan kuntien sosiaalitoimen kautta.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Meille on helppo tulla! Osoitteemme on Alppikatu 2 H, 00530 Helsinki. HSL :n bussit 23, 53 ja 502 tulevat suoraan Alppikadulle ja raitiovaunu 8 Helsinginkadulle. Maksulliset parkkipaikat löytyvät korttelin sisältä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.