Skip to content

Asunto ensin -yksikkö

Rinnekodit Malmikoti

Tarjoamme tehostettua palveluasumista pääsääntöisesti alle 65-vuotiaille monisairaille asukkaille.

Asiakkaat

Malmikoti tarjoaa tehostettua palveluasumista pääsääntöisesti alle 65-vuotiaille monisairaille asukkaille. Monella asiakkaistamme on liikuntarajoitteita sekä päihde- ja mielenterveysongelmia.

Sijainti

Kunnantie 2
00700 Helsinki

Talon tiedot

Malmikoti sijaitsee Ylä-Malmilla Helsingissä, rauhallisella alueella. Juna-asemalle ja lähikauppoihin on noin viiden minuutin kävelymatka.

Lisätiedot

Noudatamme Asunto ensin -periaatetta, eli asunto on perusoikeus, eikä esimerkiksi päihteiden käyttö ole este asumiselle, mutta tuemme asukkaita päihteiden käytön hallinnassa. 

Yhteystiedot

Ulkokuva Malmikodista. Lähikuva pyörätuolin pyörästi. Pyörätuolissa istuvalla henkilöllä on punainen paita ja harmaat housut. Maa on asfaltoitua.

Järjestämme vuosittain kevät-, kesä- ja joulujuhlat, joihin kutsutaan myös asukkaiden läheisiä ja naapurustoa. Kesällä grillaamme usein ja nautimme päiväkahvit talon etupihalla. Suunnittelemme klubitoiminnan sisältöjä asukkaiden toiveiden mukaan ja järjestämme esimerkiksi musavisoja, tietokilpailuja ja herkkuhetkiä. 

Henkilöstö

Malmikodissa tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa. Työntekijämme ovat tottuneet toimimaan muun muassa liikuntarajoitteisten asukkaiden kanssa ja hallitsevat erilaisten apuvälineiden käytön. Työntekijöillä on myös kinestetiikan sekä saattohoidon osaamista.

Henkilökunta kouluttautuu jatkuvasti ja työnantaja suhtautuu koulutuksiin erittäin myönteisesti.

Kiinnostaako työ Malmikodilla? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille, pääsääntöisesti alle 65-vuotiaille henkilöille, jotka eivät enää selviydy itsenäisesti omassa kodissaan.

Malmikodissa tarjoamme tehostettua palveluasumista pääsääntöisesti alle 65-vuotiaille asukkaille. 

Malmikodissa on 24 asukasta. Huoneet ovat pääosin 20 m2 yksiöitä. 

Asukkailla on yhteisessä käytössä oleskelu- ja ruokailutila sekä sauna. Tilojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti yhteisöllisyys ja esteettömyys. 

Asukkaaksi Malmikotiin tullaan hyvinvointialueiden ostopalvelusopimuksella tai yksityisasiakkaana.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Malmikoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.  Osoite on Kunnantie 2, 00700 Helsinki.

Paikalle pääset mm. HSL:n busseilla 73, 74, 79, 69, 70, 560, 561, 554 sekä K-, I- ja P-junalla.

Valvontakäynnillä kuvastui, että työyhteisössä on hyvä ilmapiiri ja työntekijät viihtyvät työssään.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen auditointiraportti 4/2022

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.