Skip to content

Toimintakeskus

Rinnekodit Aarre

Aarre tarjoaa uudet ja monipuoliset tilat sekä monimuotoisen ympäristön heti ulko-ovelta Espoon Lakistossa.

Asiakkaat

Järjestämme päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille sekä autismikirjon ja kehitysvammapsykiatrian henkilöille. Asiakkaita on noin 30.

Sijainti

Rinnekodintie 9
02980 Espoo

Talon tiedot

Sijaitsemme Lakiston sydämessä, Pohjois-Espoossa. Luonnonkaunis alue tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun sekä luonnossa liikkumiseen.

Toimitilamme on suunniteltu huomioiden erityiset tuen tarpeet, aistipoikkeamat ja esteettömyys.

Lisätiedot

Meille on tärkeää antaa asiakkaillemme onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä sekä keinon arkirytmin ja -rutiinien säilyttämiseen. Jokaista kohdellaan yksilönä ja toimintaa suunnitellaan sen mukaan.

Yhteystiedot

Avoimessa tilassa värikkään maton päällä kaksi mustaa ja nahkaista nojatuolia ja niiden välissä isossa ruukussa viherkasvi. Näiden vieressä iso pöytä, jonka ympärillä neljä tuolia.

Henkilöstö

Aarteessa pyrimme vahvistamaan luottamusta toimintaamme ja osaamiseemme kohtaan tukemalla asiakkaan toimijuutta ja osallisuutta kaikissa arjen toiminnoissa.

Tärkein tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme kokemusta ihmisarvoisesta elämästä kohtaamalla heidät huomioiden lähimmäisen rakkauden sekä mahdollisuuden kehittymiseen. 

Kiinnostaako työ Aarteessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Toimintakeskus Aarteessa järjestämme kuntouttavaa ja tavoitteellista päiväaikaista toimintaa yksilö- ja pienryhmäohjauksessa. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilölliset ja tavoitteelliset viikko- ja päiväohjelmat yhdessä asiakkaiden kanssa.

Toiminta tapahtuu pienryhmissä, eriytetyssä yksilöohjauksessa tai tarvittaessa myös kotiin vietävänä palveluna. Kotiin viedyn palvelun tavoitteena on madaltaa kynnystä toimintaan osallistumiseen, esimerkiksi siirtymätilanteessa tai uuden asiakkuuden alkaessa.

Toimintakeskus Aarre koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta ja tilat on suunniteltu siten, että erilaisten aistitoimintojen huomioiminen on mahdollista asiakaskohtaisesti. Tilat on remontoitu toimintakeskuksen tarpeisiin sopivaksi, jossa erityisesti huomioitu asiakasprofiilin tuomat erityisvaateet.

Aarteen tilojen molemmilla puolilla on isot olohuonemaiset yhteistoimintatilat videotykkeineen. Näissä tiloissa järjestämme monipuolisesti erilaisia toimintahetkiä. Molemmilla puolilla on sisäänkäyntien yhteydessä eteinen, joissa on asiakkaille osoitetut henkilökohtaiset lukolliset kaapit. Rakennuksen molemmissa päissä on myös aidatut piha-alueet.

Erillisiä toimintahuoneita on yhdeksän. Näissä huoneissa toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti erilaista pienryhmä- ja yksilöohjaustoimintaa. Asiakkaiden käyttöön on myös opetuskeittiö.

Lisäksi tiloissa on henkilökunnan sosiaali- ja wc-tilat, keittiö, henkilökunnan toimisto- ja taukotila, esihenkilön huone, varasto, siivouskomero ja kodinhoitohuone. 

Tervetuloa tutustumaan Aarteeseen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asiakkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Meille pääsee myös julkista liikennettä käyttäen! Osoitteemme on Rinnekodintie 9, Espoo. Lakistoon tulee Helsingin keskustasta Rautatientorilta bussi numero 345.

Pienet asiat voivat olla suuria. On hienoa nähdä, kun joku edistyy tavoitteessaan.

Ohjaaja Sonja Sandbacka, Aarre

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.