Skip to content

Palvelu

Tutkimus- ja kuntoutuspalvelut

Tutkimus- ja kuntoutuspalveluissa selvitämme ja hoidamme kehitysvammaisten ja autismikirjon lasten ja nuorten toimintakyvyn muutoksien taustalla olevia lääketieteellisiä ja sosiaalisia syitä. Etsimme ratkaisumalleja lapsen ja perheen arjen sujumiseksi. 

Palvelun sisältö

Toteutamme pitkäkestoisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja. Lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota sairaana syntyneen vastasyntyneen hoitoa ja vanhempien ohjausta. 

Sijainti

Espoo

Asiakkaat

Hoidolliset, monivammaiset lapset ja nuoret, joilla on vaativia erityistarpeita. 

Nyyttipuiston olohuoneessa näkyy sohva, nojatuoli sekä piano. Seinällä on keltainen taulu ja matossa on keltaharmaa kuviointi.
Tutkimus- ja kuntoutusjaksolla lapsella on käytettävissään erikoislääkärin ja päivystävän lääkärin palvelut sekä fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja psykologin palvelut.

Perheen jaksamisen tukena

Suunnittelemme lääkärin ja asiantuntijoiden toteuttamat palvelut tutkimus- ja kuntoutusjaksoilla asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tutkimus- ja kuntoutusjaksolla lapsella on käytettävissään erikoislääkärin ja päivystävän lääkärin palvelut sekä fysioterapeutin, toimintaterapeutin ja psykologin palvelut. 

Yksikössä työskentelevien hoitajien ammattitaitoon kuuluu muun muassa vahva osaaminen erilaisissa hoidollisissa toimenpiteissä, monipuolisissa kommunikaatiomenetelmissä ja aseptiikassa. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.