Skip to content

Päihdepalveluyksikkö

Rinnekodit Breikki Helsinki

Päihdepalveluyksikkö Breikki Helsinki tarjoaa opioidikorvaushoitoa kuntouttavin ja haittoja vähentävin tavoittein.

Asiakkaat

Päihdepalveluyksikkö Breikki Helsingissä tarjoamme opioidikorvaushoitoa pääasiassa pääkaupunkiseudulla asuville täysi-ikäisille henkilöille. Palveluihin ohjaudutaan oman asuinkunnan lähettämänä. 

Sijainti

Asesepänkuja 2 A
00620 Helsinki

Talon tiedot

Tilat yhdessä kerroksessa, kolme erillistä sisäänkäyntiä. 

Lisätiedot

Yksikkö yhdistää saman katon alle palvelut, joita aiemmin tarjosivat Breikki Helsinki Alppikatu ja Breikki Helsinki Hia.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Palvelun toteuttaa sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia, lääkäri ja yksikönjohtaja. Myös asiakasedustajat ovat tiiviisti mukana toiminnassa ammattilaisten kanssa.

Koko henkilöstö osallistuu työn kehittämiseen. Arjen työtilanteista nousevien ideoiden jakaminen, vuoropuhelun lisääminen kaikilla työpaikan tasoilla ja sitä kautta työn kehittäminen ovat laadukkaan toiminnan edellytys.

Suosimme koko työryhmää koskevia koulutuksia yksittäisten työntekijöiden koulutusten sijaan. Koko konsernissa on käytössä vieraanvaraisen perehdyttämisen malli, jolla turvataan uuden työntekijän työn aloitusta. 

Kiinnostaako työ Breikissä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Päihdepalveluyksikkö Breikki Helsinki tarjoaa opioidikorvaushoitoa kuntouttavin ja haittoja vähentävin tavoittein.

Opioidikorvaushoitoa toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä laaditun hoitosuunnitelman mukaisesti. Palveluun sisältyvät lääkehoito sekä psykososiaalinen hoito eli yksilötyöskentely, yhteisö- ja ryhmätoiminta ja palveluohjaus. Vertaistoiminta ja -tuki ovat kiinteä osa yhteisöllisyyttä ja ryhmätoimintaa.

Lisätietoja opioidikorvaushoidosta.

Asiakkaiden toipumispolut ovat yksilöllisiä. Tavoitteena on merkityksellisyyden ja toiveikkuuden sekä myönteisten voimavarojen lisääntyminen. Kohtaamme asiakkaan ainutlaatuisena ihmisenä, arvostamme hänen mielipiteitään ja annamme ammattitaitomme hänen tuekseen.

Naapurustotyö on osa palveluamme. Sen tavoitteena on tukea asiakkaitamme integroitumaan naapurustoon ja luoda vastakkainasettelua ja häiriöitä purkavia toimintamalleja. Naapurustotyö on osa asiakkaiden psykososiaalista kuntoutusta ja vahvistaa yhteisöllisyyttä sekä osallisuutta.

Breikki Helsinki sijaitsee Helsingin Metsälässä, lähellä juna-asemaa. Rakennuksen välittömässä lähipiirissä ei ole asuinrakennuksia.

Päihdepalveluyksikkö Breikki Helsingissä on kolme erillistä toimintapistettä, joissa on omat yhteisö-, ryhmä- ja yksilöhoitotilat sekä omat erilliset sisäänkäynnit. Lisäksi on erillinen esteetön sisäänkäynti.

Tilat on remontoitu toimiviksi. Olemme huomioineet suunnittelussa ja toteutuksessa muun muassa henkilöstön ja asiakkaiden turvallisuuden sekä lääketurvallisuuden toteutumisen. 

Yhteisessä käytössä on keittiö- ja yhteisötilat. Yhteisötilassa asiakkailla on käytössä tietokone ja televisio. Asiakkaat vastaavat yhteisöllisestä kahvinkeitosta ja keittiötoiminnasta työntekijöiden ohjauksessa.

Palveluihin ohjaudutaan hyvinvointialueen lähettämänä. Asiakkailla saattaa olla samanaikaisia muita päihderiippuvuuksia, joiden hoito toteutuu myös Breikissä.

Breikki Helsinki on avoinna arkisin pääsääntöisesti kahdeksasta neljään. Lisäksi palvelemme viikonloppuina ja pyhinä rajoitetuin aukioloin ja palveluin.

Breikki Helsinki sijaitsee Helsingin Metsälässä, lähellä juna-asemaa. Osoitteemme on Asesepänkuja 2 A, 00620 Helsinki.

Asiakkailta kysytään tyytyväisyyttä palveluihin säännöllisesti kerran vuodessa. Kyselyihin voi vastata asukas itse tai hänen omaisensa, jos asukas ei siihen itse pysty. Palautteiden pohjalta kehitämme toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

Rinnekodit Breikki Helsinki omavalvontasuunnitelma

Breikin palvelut olivat minulle avain parempaan tulevaisuuteen.

Breikin asiakas

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Required)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.