Hyppää sisältöön

Tarinamme

Rinnekoti, Diakonissalaitoksen Hoiva, Caritas Palvelut ja Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhepalvelut ovat nyt Rinnekodit. Diakonissalaitoksen yhteiskunnallisena säätiökonsernina liiketoiminta on meille tärkeä keino rakentaa oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Kaiken toimintamme keskiössä on aina ihminen.

Lapsi ja aikuinen katsovat pehmolelua

Rinnekodit – Elämän poluilla

Jokainen meistä kulkee omanlaisiaan polkuja elämässä. Me Rinnekodeilla teemme töitä sen eteen, että kenenkään ei tarvitsisi vaeltaa polkujaan yksin. Me uskomme, että jokaisella on oikeus omannäköiseensä elämään ja kanssakulkijaan.

Rinnekotien yhteiskunnallisesti vaikuttava työ alkoi yli 155 vuotta sitten Diakonissalaitoksella. Tänä päivänä olemme kaupungistuvan suomen erityispalvelujen tuottaja. Tarjoamme kattavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Rinnekotien toimipisteitä on tällä hetkellä 20 paikkakunnalla, 14 hyvinvointialueella ja palvelujen piirissä on noin 4 500 asiakasta.

Yhdessä omistajamme Diakonissalaitoksen ja kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on rakentaa maailma, jossa jokaisella on hyvä ja ihmisarvoinen elämä.

Avainasemassa asiakkaidemme hyvän elämän mahdollistamisessa ja yhdenvertaisen maailman rakentamisessa ovat työntekijämme, jotka tekevät meistä alan rohkeimman työpaikan. Meille rohkeus tarkoittaa periksiantamattomuutta työskennellä heikompien vuoksi sekä onnistumisia ja erehdyksiä mielekkään polun rakentamisessa. Yhtä lailla rohkeus tarkoittaa uusia urapolkuja, ehtymätöntä innovoimista ja kehittymismahdollisuuksia. Työn tekemistä sydän mukana.

Rinnekodit – Elämän poluilla

Diakonissalaitoksen sote-palveluiden uusi Rinnekodit-brändi luotiin yhteistyössä henkilökuntamme kanssa. Se viestii elämästä erilaisine tunteineen, iloine ja suruineen – se kertoo omannäköisistä elämänpoluista, joihin meillä jokaisella on oikeus.

Tämä on Rinnekodit

Diakonissalaitoksen sote-palvelut yhdistyivät 1. helmikuuta 2023 yhteisen Rinnekodit-markkinointinimen alle.

Rinnekodit tarjoaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 600

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022.

150

toimipistettä 20 paikkakunnalla, 13 hyvinvointialueella.

4 500

asiakasta, joita palvelemme aina arvostavasti ja sydän mukana.