Hyppää sisältöön

Vastuullisuus

Rinnekodit on osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista säätiökonsernia. Vastuullisuus on kiinteä osa 155-vuotiaan Diakonissalaitoksen toimintaa. Se lähtee arvoistamme ja toimintamme tarkoituksesta. 

Kaksi kättä lepää päällekkäin.

Rinnekodit on osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista säätiökonsernia. Vastuullisuus on kiinteä osa 155-vuotiaan Diakonissalaitoksen toimintaa. Vastuullisuus lähtee arvoistamme ja toimintamme tarkoituksesta. 
 
Diakonissalaitoksen konsernin yhteinen Vastuullisuusohjelma luotiin vuonna 2020 yhteistyössä henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa. 


 

Tervetuloa töihin!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.

Tämä on Rinnekodit

Diakonissalaitoksen sote-palvelut yhdistyivät 1. helmikuuta 2023 alkaen. Käytämme yhteistä markkinointinimeä Rinnekodit.

Rinnekodit on kaupungistuvan Suomen erityispalvelujen tuottaja. Rinnekodit tarjoaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 600

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022 

150

toimipistettä 13 hyvinvointialueella, 20 paikkakunnalla.

4 500

asiakasta, joita palvelemme aina arvostavasti ja sydän mukana.