Hyppää sisältöön

Laatu ja kehittäminen

Kehittäminen on meillä osa jokaisen työtä. Vahvat laadun ja kehittämisen rakenteet mahdollistavat, että jokainen työntekijä voi osallistua kehittämiseen ja se on jatkuvaa.   

aikuinen ja lapsi lukevat kirjaa majassa taskulampun valossa

Laatu on yhteinen tapa toimia

Palvelutuotantomme laatu perustuu SHQS-laatuohjelmaan. SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva laatujohtamisen työkalu.  

Meille on myönnetty Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman (SHQS) mukainen laaduntunnustus nr. 133/2021. Laaduntunnustus on voimassa syyskuuhun 2024 asti. Laaduntunnustuksen on myöntänyt Labquality Oy. Laaduntunnustus edellyttää jatkuvaa kehittämistyötä ja vuosittain ulkoisilla auditoinneilla tehtävää laadun seurantaa.

Omavalvontaohjelma ja omavalvontasuunnitelma

Yksityisen palveluntuottajan on sote-järjestämislain 40 §:n mukaan  varmistettava omavalvonnalla tehtäviensä lainmukainen hoitaminen, tekemiensä sopimusten noudattaminen sekä laadittava omavalvontaohjelma. Tätä tehtävää ohjaamaan laaditaan omavalvontaohjelma. Lisäksi jokaisella toimipisteellä on oma omavalvontasuunnitelmansa.


 

Vaikuttava kehittäminen

Kehittämisemme ytimessä ovat vaikuttavat valtakunnalliset palvelut. Teemme yhteistyötä eri verkostojen kanssa paikallisesti ja kansainvälisesti. Rinnekodit on rohkea kehittäjä, joka etsii aktiivisesti uusia ratkaisuja sote-alan uudistamiseen.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä tästä
Jos haluat tehdä meille opinnäytetyön tai tutkimusta, tutustu mahdollisuuksiin täällä.

Tule tekemään yhteistyötä kanssamme!

Kerro alle ideasi kehittämiseen liittyvästä yhteistyöstä.

Nimi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Tervetuloa töihin!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.

Tämä on Rinnekodit

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 900

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi 2023.

150

toimipistettä 14 hyvinvointialueella, 22 paikkakunnalla.

5 000

asiakasta, joita palvelemme aina arvostavasti ja sydän mukana.