Hyppää sisältöön

Laatu

Laatu on meille yhteinen tapa toimia. Laatu kulkee koko ajan mukana käytännön työssä omavalvontasuunnitelmien, itsearviointien, toimintasuunnitelmien ja ohjeiden muodossa.  

aikuinen ja lapsi lukevat kirjaa majassa taskulampun valossa

Palvelutuotantomme laatu perustuu SHQS-laatuohjelmaan. SHQS-laatuohjelma on sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioiden käyttöön tarkoitettu johtamista ja prosessien jatkuvaa kehittämistä tukeva laatujohtamisen työkalu.  

Meille on myönnetty Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman (SHQS) mukainen laaduntunnustus nr. 133/2021. Laaduntunnustus on voimassa syyskuuhun 2024 asti. Laaduntunnustuksen on myöntänyt Labquality Oy. Laaduntunnustus edellyttää jatkuvaa kehittämistyötä ja vuosittain ulkoisilla auditoinneilla tehtävää laadun seurantaa. 


 

Yksiköiden ajantasaiset omavalvontasuunnitelmat löytyvät jokaisen toimipisteen omilta sivuilta.

Tervetuloa töihin!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.

Tämä on Rinnekodit

Diakonissalaitoksen sote-palvelut yhdistyivät 1. helmikuuta 2023 alkaen. Käytämme yhteistä markkinointinimeä Rinnekodit.

Rinnekodit on kaupungistuvan Suomen erityispalvelujen tuottaja. Rinnekodit tarjoaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 600

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022 

150

toimipistettä 13 hyvinvointialueella, 20 paikkakunnalla.

4 500

asiakasta, joita palvelemme aina arvostavasti ja sydän mukana.