Hyppää sisältöön

Lastensuojelupalvelut

Kaikkien lastensuojelun palvelujemme tavoitteena on tukea lapsen kasvua suunnitelmallisesti ja ammatillisesti. Lastensuojelupalveluihimme kuuluvat avohuollon palvelut, sijaishuolto ja jälkihuolto.

aikuinen ja lapsi lukevat kirjaa majassa taskulampun valossa

Turvaa lapsille ja nuorille

Lastensuojelupalveluidemme tarkoituksena on turvata jokaiselle lapselle ja nuorelle oikeus turvalliseen kasvuympäristöön sekä tasapainoiseen ja monipuoliseen kehitykseen. Oikeanlaisen ja oikein kohdennetun hoidon myötä lapsen ja nuoren turvallisuuden tunne vahvistuu ja hän saa omia kykyjään käyttöönsä. Sosiaalisia taitoja ja koulunkäyntiä tukemalla lapsen ja nuoren kasvu edistyy. Perhetyössä tuemme vanhempien voimavaroja ja perheen keskinäistä vuorovaikutusta. 

Lasten ja nuorten erityistarpeiden tunnistaminen ja kuntouttaminen luovat perustan oppimisvalmiuksien vahvistumiselle. Hoidon edistyessä voimme rakentaa tulevaisuuden suunnitelmia muun muassa koulutuksen ja ammatinvalinnan osalta. 

Tätä tarjoamme

Avohuollon palvelut

Avohuollon palveluissa tarjoamme muun muassa arviointi- ja kuntoutuspalveluja sota- ja kriisialueilta tulleille perheille.  

Jälkihuolto

Tuemme nuorta jälkihuoltotyöllä itsenäisen elämän rakentamiseen työntekijöiden tuella. Jälkihuoltotyössä pyrimme vahvistamaan nuoren psyykkistä hyvinvointia.

Lasten ja nuorten palveluja tarjoavat toimipisteemme

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.