Hyppää sisältöön

Tietoa meistä

Diakonissalaitoksen yhteiskunnallisena yrityksenä liiketoiminta on meille tärkeä keino rakentaa oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Tervetuloa tutustumaan tarinaamme, arvoihimme ja toimintaperiaatteisiimme.

Hoitaja työntää pyörätuolissa istuvaa mummoa alamäkeen, hymyilevät kasvot

Rinnekodit – Elämän poluilla

Tarinamme

Jokainen meistä kulkee omanlaisiaan polkuja elämässä. Me Rinnekodeilla teemme töitä sen eteen, että kenenkään ei tarvitsisi vaeltaa polkujaan yksin. Me uskomme, että jokaisella on oikeus omannäköiseensä elämään ja kanssakulkijaan.

Arvot, visio ja missio

Meillä Diakonissalaitoksen konsernissa on yhteiset arvot, visio ja missio. Olemme tehneet jo yli 155 vuotta työtä ihmisarvoisen elämän puolesta.

Hallinto

Rinnekodit on osa Diakonissalaitoksen yleishyödyllistä säätiökonsernia. Tarjoamme laadukkaita ja vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

Strategia

Yhteinen strategiamme “Yhdessä rohkein” luotiin vuosille 2022-2024 yhdessä henkilöstön, hallituksen, sidosryhmien ja asiakkaiden voimin.

Laatu ja kehittäminen

Kehittäminen on meillä osa jokaisen työtä. Vahvat laadun ja kehittämisen rakenteet mahdollistavat, että jokainen työntekijä voi osallistua kehittämiseen ja se on jatkuvaa.

Vastuullisuus

Vastuullisuus lähtee arvoistamme ja toimintamme tarkoituksesta. Diakonissalaitoksen konsernin yhteinen Vastuullisuusohjelma luotiin vuonna 2020 yhteistyössä henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Naapurustotyö

Naapurustotyö on tavalla tai toisella osa kaikkien toimipisteidemme arkea. Sen tavoite on luoda tiivis yhteys naapurustoomme, jotta luottamus kasvaa puolin ja toisin.

Rinnekodit – Elämän poluilla

Tarjoamme kattavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Videolta näet, mitä se tarkoittaa käytännössä.

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.