Hyppää sisältöön

Palvelu

Tutkimus- ja kuntoutusjaksot

Asiakkaat tulevat tutkimus- ja kuntoutusjaksolle eri syistä. Yleensä tavoitteena on saada tietoa muun muassa asiakkaan kognitiivisesta tasosta, vuorovaikutustaidoista, kommunikaatiosta, toimintakyvystä, aistitoiminnoista, haastavasta käyttäytymisestä tai psyykkisestä voinnista. 

Palvelun sisältö

Tutkimus- ja kuntoutusjaksot sisältävät asiakkaan tarvitseman ympärivuorokautisen tuen, ohjauksen, avun, hoidon, huolenpidon, seurannan ja arvioinnin. Jakson aikana asiakkaalla on käytettävissä myös erikoislääkärin ja päivystävän lääkärin palvelut sekä psykologin, toimintaterapeutin ja fysioterapeutin palvelut. 

Sijainti

Espoo

Asiakkaat

Asiakkailla voi olla esimerkiksi haastavaa käyttäytymistä, autismiin liittyviä palveluntarpeita, mielenterveysongelmia, vaikea- ja/tai monivammaisuutta tai pitkäaikaissairaus, jonka vuoksi jakso tarvitaan.

Muuta

Kaksi henkilöä pelaavat aurinkoisella terassilla pöydän ääressä Kimbleä. Kuvassa näkyy valoa ja varjoja, henkilöt istuvat vastakkain ja heistä näkyy vain kädet. Pelilauta on keskellä pöytää, pelin takana näkyy kukkaruukku.
Tutkimus- ja kuntoutusjakson tavoite on löytää asiakkaan itsensä hyväksymiä ratkaisuja arkeen.

Tavoitteena omannäköinen arki

Tutkimus- ja kuntoutusjakson tavoitteena on löytää asiakkaan itsensä hyväksymiä, toimintakykyä tukevia ja ylläpitäviä ja hänen omassa elinympäristössään toimivia ratkaisuja. Lisäksi arvioimme hänen hoitopolkuaan tai asumisen palvelun tarvetta. Jokaisen asiakkuuden lähtökohtana on luoda tunne, että asiakas on arvokas ja sitä kautta rakentaa asiakkaan näköinen arki. 

Tutkimus- ja kuntoutusjaksoon voi sisältyä myös 1–2 ennakko- tai jälkikäyntiä asiakkaan toimintaympäristössä. Jaksot järjestetään laitoshoidon palveluna. Asiakas tulee tutkimus- ja kuntoutusjaksoille vammaispalveluiden palvelupyynnön tai terveydenhuollon lähetteen perusteella. 

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.