Hyppää sisältöön

Palvelut

Tarjoamme kattavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Asiakaslupauksemme kuuluu: Sinä olet arvokas. Kuuntelemme, tuemme ja rakennamme yhdessä sinun näköistäsi elämää. Sinun polkusi, meidän yhteinen matkamme.

Huoneessa kolme ihmistä värikkäissä paperihatuissa, ympärillä ilmapalloja, lattialla mustavalkoinen koira.

Lasten ja nuorten palvelut

Tarjoamme monipuolisia palveluja lapsille, nuorille ja perheille arvioinnista intensiiviseen tukeen, kuntoutukseen ja hoitoon. Yhdestä paikasta ja yhdessä perheiden kanssa. Palveluissamme tukea tarvitseva lapsi tai nuori on aina keskiössä ja palvelut suunnitellaan hänelle yksilöllisesti.

Kehitysvammapalvelut aikuisille

Tehtävämme on olla lähimmäinen tukea tarvitsevalle – tarjota jokaiselle omanlainen arki ja koti. Tarjoamme apua, tukea ja asiantuntemusta jokapäiväisiin hyvän elämän tarpeisiin. Palvelumme on suunnattu kaikenikäisille vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä erityistä tukea tarvitseville henkilöille sekä heidän perheilleen ja läheisilleen.

Vammaispalvelut

Vammaispalvelumme vastaavat erilaisiin elämäntilanteisiin ja tuen tarpeisiin. Koti yhteisöllisessä ja kodinomaisessa palvelukotiasumisessa tai omassa esteettömässä asunnossa antaa tukea ja turvaa. Päivätoiminta antaa päiviin merkityksellistä ja kuntouttavaa sisältöä – yhteisöllisyyttä ja osallisuutta unohtamatta.

Asunto ensin -asumispalvelut

Asunto on perusoikeus. Se on myös perusta kuntoutumiselle. Asunto ensin –asumispalveluissamme tarjoamme monenlaista tuettua asumista, ympärivuorokautista palveluasumista sekä liikkuvaa tukea kotiin. Palveluihimme kuuluu myös hätämajoitus eri kohderyhmille. Kaikessa toiminnassa lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen.

Riippuvuushäiriöpalvelut

Tarjoamme neuvontaa, kuntoutusta ja hoitoa huume- ja monipäihderiippuvaisille henkilöille. Tuemme asiakasta omien voimavarojen ja toipumista edistävien selviytymiskeinojen vahvistamisessa ja löytämisessä.

Ikääntyneiden palvelut

Tarjoamme ikääntyneille itsenäistä asumista, kotiin annettavia kotihoidon palveluita ja erilaisia tukipalveluita sekä ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Lisäksi Rinnekodit Sairaalassa tarjoamme lyhytaikaista vuodeosastohoitoa, kuntoutusta sekä saattohoitoa.

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.

Tämä on Rinnekodit

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 900

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022 

150

toimipistettä 14 hyvinvointialueella, 20 paikkakunnalla.

5 000

asiakasta, joita palvelemme aina arvostavasti ja sydän mukana.