Hyppää sisältöön

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Etsimme joukkoomme sote-osaajia kohtaamaan asiakkaamme heidän erilaisilla elämän poluillaan #sydänmukana. 

Etsitkö kesätyöpaikkaa? Meillä on vielä muutamia avoimia tehtäviä tarjolla, tutustu ja hae nyt!

Rinnekodit-logopaidassa oleva nuori nainen koskee selin kameraan olevan henkilön hartiaa.

Sydän mukana elämän poluilla 

Jokainen meistä kulkee omanlaisiaan polkuja elämässä. Me Rinnekodeilla teemme töitä sen eteen, ettei kenenkään tarvitsisi vaeltaa polkujaan yksin. Tuemme ja kuljemme rinnalla myös työntekijöidemme urapoluilla, erilaiset elämäntilanteet huomioiden. 

Työmme lähtökohta on ihmisarvon kunnioittaminen ja asiakkaidemme kohtaaminen tasavertaisina yksilöinä. Meille jokainen ihminen on erityinen.

Tarjoamme sote-alan palveluita monialaisesti:

  • Ikääntyneille
  • Kehitysvammaisille
  • Eri tavoin vammautuneille
  • Riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille
  • Lapsille ja nuorille
  • Muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille

Tätä tarjoamme

Rinnekodit rekrytoi

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille ympäri maan erilaisten asiakasryhmien parissa. Asiakkaillemme Rinnekodit on koti tai kohtaamispaikka – työntekijöillemme se on paikka, jossa voi tehdä työtä rohkeasti sydän mukana. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae meille töihin!

Tule tekemään elämäsi kesä!

Kesällä 2024 Tarjoamme huikeat 450 paikkaa ympäri Suomen. Tutustu tehtäviin ja hae nyt!

Opiskelijalle

Haluamme tarjota sinulle hyvän kokemuksen työelämästä. Meillä pääset mukaan moniammatilliseen oppimisympäristöön erilaisten asiakasryhmiemme parissa. Opiskelijana sinulla on myös mahdollisuus tehdä monissa yksiköissämme keikkatöitä ja eri pituisia sijaisuuksia.

Meillä voit hyvin

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työsuhde-etuja. Meillä et jää yksin, vaan vieraanvarainen perehdytyksemme varmistaa, että työsi käynnistyy sujuvasti.

Alumnille

Olemme iloisia, että olet työskennellyt kanssamme ja haluaisimme pitää sinuun yhteyttä jatkossakin – tule mukaan entisille työntekijöillemme tarkoitettuun alumniyhteisöön.

Oma biisi hoito- ja ohjaustyön arjesta

Kylmyys ei kanna -kappaleen ovat tehneet työntekijämme. Se tuo esiin hoito- ja ohjaustyön hyviä puolia – herkkyyden, lämmön, merkityksellisyyden, yhdessä tekemisen ja ilon, mitkä ovat työssä läsnä päivittäin.

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.

Tämä on Rinnekodit

Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.

2 900

työkaveria ympäri maan.

150

toimipistettä 20 paikkakunnalla.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022

200 €

Smartum-etuus vuosittain

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.