Hyppää sisältöön

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Etsimme joukkoomme sote-ammattilaisia kohtaamaan asiakkaamme heidän erilaisilla elämän poluillaan #sydänmukana. 

Hoitaja työntää pyörätuolissa istuvaa mummoa alamäkeen, hymyilevät kasvot

Sydän mukana elämän poluilla 

Jokainen meistä kulkee omanlaisiaan polkuja elämässä. Me Rinnekodeilla teemme töitä sen eteen, ettei kenenkään tarvitsisi vaeltaa polkujaan yksin. Tuemme ja kuljemme rinnalla myös työntekijöidemme urapoluilla, erilaiset elämäntilanteet huomioiden. 

Työmme lähtökohta on ihmisarvon kunnioittaminen ja asiakkaidemme kohtaaminen tasavertaisina yksilöinä. Meille jokainen ihminen on erityinen.

Tarjoamme sote-alan palveluita monialaisesti:

  • Ikääntyneille
  • Kehitysvammaisille
  • Eri tavoin vammautuneille
  • Riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille
  • Lapsille ja nuorille
  • Muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille

Tätä tarjoamme

Rinnekodit rekrytoi

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille ympäri maan erilaisten asiakasryhmien parissa. Asiakkaillemme Rinnekodit on koti tai kohtaamispaikka – työntekijöillemme se on paikka, jossa voi tehdä työtä rohkeasti sydän mukana. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae meille töihin!

Kesätyö 2023

Rinnekodeilla on tarjolla satoja kesätyöpaikkoja monipuolisiin sote-alan työtehtäviin ympäri Suomea. Voit olla alan opiskelija tai jo kokenut konkari. Pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään vaihtelevia työtehtäviä, joista saat myös hyödyllistä kokemusta tulevaisuuttasi varten.

Opiskelijalle

Haluamme tarjota sinulle hyvän kokemuksen työelämästä. Meillä pääset mukaan moniammatilliseen oppimisympäristöön erilaisten asiakasryhmiemme parissa. Opiskelijana sinulla on myös mahdollisuus tehdä monissa yksiköissämme keikkatöitä ja eri pituisia sijaisuuksia.

Meillä voit hyvin

Haluamme, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työsuhde-etuja. Meillä et jää yksin, vaan vieraanvarainen perehdytyksemme varmistaa, että työsi käynnistyy sujuvasti.

Tämä on Rinnekodit

Diakonissalaitoksen sote-palvelut yhdistyivät 1. helmikuuta 2023 alkaen. Käytämme yhteistä markkinointinimeä Rinnekodit.

Meillä on sote-alan suurin sydän.

Olemme osa Diakonissalaitoksen yhteiskunnallista säätiökonsernia, ja rakennamme oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa. Toiminnastamme syntyvällä tuotolla tuemme kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevia.

2 600

työkaveria ympäri maan.

150

toimipistettä 20 paikkakunnalla.

4,1/5

henkilöstön hyvinvointi-indeksi, syksy 2022

200 €

Smartum-etuus vuosittain

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.