Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten palvelut

Tarjoamme monipuolisia palveluja lapsille, nuorille ja perheille arvioinnista intensiiviseen tukeen, kuntoutukseen ja hoitoon. Yhdestä paikasta ja yhdessä perheiden kanssa. Palveluissamme tukea tarvitseva lapsi tai nuori on aina keskiössä ja palvelut suunnitellaan hänelle yksilöllisesti.

Lapsi ja aikuinen katsovat pehmolelua

Jokaiselle lapselle ja nuorelle yksilöllinen hoitopolku

Moniammatillisuus lasten ja nuorten palveluissa mahdollistaa asiakkaiden tarpeiden mukaisen joustavan työskentelyn. Voimavarojen esiin saamisella ja erityistarpeiden tunnistamisella voimme rakentaa kullekin lapselle ja nuorelle yksilöllisen hoitopolun.

Palvelujemme tavoitteena on kokonaisvaltainen muutos lapsen ja perheen tilanteessa. Tuemme lasta ja nuorta, jotta tämän toimintakyky vahvistuisi, sosiaaliset taidot kehittyisivät ja koulunkäynti sujuisi.  

Työ lasten ja nuorten kanssa on merkityksellistä. Työntekijämme kokevat tärkeäksi sen, että saavat olla tukemassa lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. 

Tätä tarjoamme

Lastensuojelupalvelut

Lastensuojelupalveluina tarjoamme avohuollon palveluja, sijaishuoltoa ja jälkihuoltoa. Sijaishuollon palveluihin kuuluu muun muassa intensiivihoito.

Palvelut vammaisille lapsille ja nuorille

Tarjoamme palvelua pienryhmäkodeissa, kasvunkodeissa ja omakodissa sekä lyhytaikaisena hoitona. Monipuoliset palvelumme tukevat paitsi erityslapsia ja nuoria, myös heidän perheitään.

Lasten ja nuorten palvelut ovat saatavilla näissä toimipisteissä

Rinnekodit rekrytoi!

Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia ympäri Suomen. Tarjolla merkityksellistä työtä kivassa tiimissä – aina #sydänmukana.