Hyppää sisältöön
Ajankohtaiset | Urapolku | Uutinen

Sama palkka asuinpaikasta riippumatta – Rinnekodit uudisti palkkausjärjestelmänsä

Hoitaja työntää pyörätuolissa istuvaa mummoa alamäkeen, hymyilevät kasvot
Rinnekotien toimipisteitä on tällä hetkellä 20 paikkakunnalla, 13 hyvinvointialueella ja palvelujen piirissä on noin 4 500 asiakasta.

Diakonissalaitoksen konsernissa harmonisoitiin asiakasrajapinnassa työskentelevän hoito- ja ohjaushenkilöstön palkkoja vuoden 2023 alusta. Uudistus koskee yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piirissä olevia, käytännössä Diakonissalaitoksen sote-palveluista vastaavan Rinnekotien työntekijöitä.

Helmikuun 2023 alusta alkaen yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piirissä olevalle hoiva- ja ohjaushenkilöstölle maksetaan samaa, pääkaupunkiseudun palkkataulukon mukaista palkkaa: kaikkien lähihoitajien palkat nostettiin G22-luokkaan tammikuun alussa, sairaanhoitajien palkat G25-luokkaan ja sosionomien sekä erityisohjaajien palkat luokkaan G24 helmikuun alussa.

”Tällä varmistamme, että kaikki työntekijät yksiköstä tai asiakaskunnasta riippumatta saavat samasta tehtävästä yhtenäisen palkan. Tämä on tärkeä työyhteisömme yhdenvertaisuutta kasvattava teko”, toteaa konsernin henkilöstöjohtaja Mari Rautiainen.

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae meille töihin!

meille töihin Rinnekodit rekrytoi Sydän mukana