Hyppää sisältöön
Ajankohtaiset | Artikkeli

Hae Rinnekoteihin töihin -kesätyöpaikat ovat auki

Rinnekotien kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa. Tarjoamme kesätöitä yli 400 henkilölle eri puolilla maata.

Kesätöitä on tarjolla niin sote-alan opiskelijoille kuin konkareille. Meillä työskentelee 2 600 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä ympäri Suomea. Kesätöitä on tarjolla ikääntyneiden, kehitysvammaisten, eri tavoin vammautuneiden, riippuvuushäiriöisten ja asunnottomien sekä lasten ja nuorten yksiköissä.

– Kesätyö on hyvä tilaisuus kerryttää osaamista tulevaa työelämää ajatellen ja vahvistaa ammatillista identiteettiä. Jos haluat varmistaa paikkasi juuri sinua kiinnostavassa yksikössä, kannattaa laittaa hakemus tulemaan nopeasti, kannustaa rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen.

– Haluamme, että kesätyöstä jää mahdollisimman hyvät muistot. Siksi tarjoamme kesätyöntekijöillemme vieraanvaraisen perehdytyksen vastuuperehdyttäjän johdolla ja koko tiimin tuella. Työyhteisöissämme ketään ei jätetä yksin hankalissa tilanteissa – työskentelemme tiiminä ja työkavereiden puoleen voi aina kääntyä.

Kaikki kesätyöpaikkamme löytyvät helposti rekrykanavastamme.

hoitaja puhaltaa saippuakuplia

Sydän mukana elämän poluilla

Rinnekoti, Diakonissalaitoksen Hoiva Oy, Caritas Palvelut Oy sekä Diakonissalaitoksen lapsi- ja perhepalvelut yhdistyivät saman nimen alle virallisesti 1.2.2023 – meistä tuli Rinnekodit! 

– Uudistus yhdistää monipuoliset palvelumme saman nimen alle. Kuitenkin itse työ pysyy samana ja yhteiset arvomme, ihmisarvo, lähimmäisenrakkaus ja vastuullisuus, ohjaavat työtämme myös jatkossa, Tiittanen huomauttaa.

– Työntekijät ovat meille edelleen tärkein voimavara. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan itse!

Tutustu kesätyöpaikkoihimme

Artikkeli julkaistu alun perin 13.1.2023. Tekstiä muokattu 31.1.2023.

meille töihin opiskelijalle