Hyppää sisältöön
Ajankohtaiset | Urapolku | Uutinen

Tervetuloa kesätöihin Rinnekodeille! 

Rinnekodit työllistää 450 kesätyöntekijää eri puolilla maata kesällä 2024. Ystävällinen vastaanotto, mahdollisuus olla oma itsensä ja oppia uutta saavat erityisesti kiitosta kesätyöntekijöiltämme. Tervetuloa joukkoon!

Rinnekodit-logopaidassa oleva nuori nainen koskee selin kameraan olevan henkilön hartiaa.
Rinnekodeilla kesätyöntekijät voivat työskennellä Meillä voit työskennellä ikääntyneiden, kehitysvammaisten ja eri tavoin vammautuneiden, riippuvuushäiriöisten ja asunnottomien sekä lasten ja nuorten yksiköissä.

Rinnekodeilla työskentelee 2 900 sote-alan ammattilaista 150 toimipisteessä ympäri maan. Tarjoamme kesätyöntekijöille mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monipuolisina sote-alan ammattilaisina. Meillä voit työskennellä ikääntyneiden, kehitysvammaisten ja eri tavoin vammautuneiden, riippuvuushäiriöisten ja asunnottomien sekä lasten ja nuorten yksiköissä. Tervetulleita ovat niin sote-alan opiskelijat kuin konkaritkin.

”Kesätöissä Rinnekodeilla pääset kerryttämään osaamistasi mukavassa tiimissä. Jos haluat varmistaa paikkasi juuri sinua kiinnostavassa yksikössä, kannattaa laittaa hakemus tulemaan nopeasti”, kannustaa rekrytointipäällikkö Ulpu Tiittanen.

Meillä ketään ei jätetä yksin, vaan koko tiimi tukee uusia työntekijöitä.

”Meille on tärkeää, että kesätyö on tekijälleen mahdollisimman hyvä kokemus. Meillä ketään ei jätetä yksin, vaan koko tiimi tukee uusia työntekijöitä. Panostamme vieraanvaraiseen perehdytykseen, ja esihenkilöitä kannustetaan huomioimaan kesätyöntekijöiden tarpeet ja toiveet.”

Neljä viidestä kesätyöntekijästä suosittelee Rinnekoteja

Viime vuonna tekemämme kyselyn mukaan neljä viidestä kesätyöntekijästä suosittelisi Rinnekoteja kesätyöpaikkana. Ystävällisen vastaanoton lisäksi palautteissa kiitettiin muun muassa sitä, että meillä uusi työntekijä tulee hyväksytyksi omana itsenään ja annetaan tilaa oppimiselle.

Vastauksissa todettiin muun muassa näin:  

”Meillä on käytössä sijaisten perehdytyssuunnitelma, jolla tuemme lyhyisiin työsuhteisiin tulevien henkilöiden perehdytystä. Kesätyöntekijöiden viihtyminen on tärkeää myös asiakkaiden hyvinvoinnin kannalta, ja siksi satsaamme tähän kovasti”, Ulpu Tiittanen huomauttaa. 

”Työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Lämpimästi tervetuloa kokemaan tämä itse!”

kesätyö kesätyöntekijä