Hyppää sisältöön

Tervetuloa alumniksi Rinnekodeille

Olemme iloisia, että olet työskennellyt kanssamme ja haluaisimme pitää sinuun yhteyttä jatkossakin – kutsumme sinut mukaan entisille työntekijöillemme tarkoitettuun alumniyhteisöön.

Pinkkejä, vihreitä ja luumunpunaisia Rinnekodit-brändielementtejä.

Rinnekotien oma alumniyhteisö

Alumniyhteisömme on tarkoitettu kaikille Rinnekodeilla työskennelleille työsuhteen laatuun tai pituuteen katsomatta. Työsuhteesi meillä on voinut kestää vuosia tai lyhyemmän aikaa, kuten harjoittelu- tai kesätyöjakson. Alumniyhteisön jäsenenä saat mm. kutsuja järjestämiimme tapahtumiin ja koulutuksiin sekä pysyt kartalla kuulumisistamme.

Olemme sinuun yhteydessä n. 2-4 kertaa vuodessa uutiskirjeitse. Ehkäpä meillä avautuu jokin työpaikka, joka voisi kiinnostaa sinua tulevaisuudessa!

Työyhteisössämme tuetaan toisiamme sekä arvostetaan jokaisen osaamista. Töihin on kiva tulla kun tietää, että jokainen hoitaa työnsä hyvin. Meillä on helppo hengittää.

Työsuhdepyörä on aivan mainio työsuhde-etu. Tulee pyöräiltyä paljon enemmän ja aktiivisemmin. Myös työmatkapyöräily on mahdollistunut uuden sähköpyörän ansiosta.

Poimintoja hyvinvointikyselystä

Hyvän mielen työpaikka

Meille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka -merkki, joka on tunnustus paremman työelämän puolesta ponnisteleville työyhteisöille. Merkin myöntää MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Sydän mukana elämän poluilla

Jokainen meistä kulkee omanlaisiaan polkuja elämässä. Me Rinnekodeilla teemme töitä sen eteen, ettei kenenkään tarvitsisi vaeltaa polkujaan yksin. Tuemme ja kuljemme rinnalla myös työntekijöidemme urapoluilla, erilaiset elämäntilanteet huomioiden. 

Työmme lähtökohta on ihmisarvon kunnioittaminen ja asiakkaidemme kohtaaminen tasavertaisina yksilöinä. Meille jokainen ihminen on erityinen.

2 900

työntekijää ympäri maan.

4,1/5

henkilöstön tyytyväisyysindeksi (11/2023).

150

toimipistettä 20 paikkakunnalla, 14 hyvinvointialueella.

4/5

kesätyöntekijästä suosittelisi meitä työantajana (7/2023).

Rinnekodit rekrytoi!

Tulisitko takaisin työskentelemään kanssamme #sydänmukana?