Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kaski

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua ympärivuorokautisesti helsinkiläisille, ikääntyneille kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Ikääntyneet kehitysvammaisille henkilöt

Sijainti

Yläkaskenkuja 22
00740 Helsinki

Talon tiedot

Kasken rakennus on yksikerroksinen talo rauhallisella omakotialueella. Yksikössämme on kolme ryhmäkotia.

Lisätiedot

Toteutamme tarvittaessa saattohoitoa yhteistyössä terveysaseman tai kotisairaalan kanssa.

Yhteystiedot

Ulkokuva Kaskesta. Julkisivu on valkoista kiveä, ja pääovelle johtaa kivitetty pihatie. Sivusiipi on oranssia kiveä ja vaaleansinistä panelointia. Pihatien ympärillä on pensaita ja pieniä puita.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Perushoidon lisäksi vahvuutenamme on saattohoito. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita työhönsä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi-/etätoteutuksina sekä verkkokursseina E-rin oppimisympäristössä.

Kiinnostaako työ Kaskessa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Panostamme Kaskessa yksilökeskeiseen työotteeseen. Kannustamme asukkaita aktiivisuuteen ja osallistumiseen, mutta kunnioitamme myös asukkaan halua olla rauhassa omassa kodissaan. 

Päivät rytmittyvät arkisten askareiden parissa. Arjessa pyrimme panostamaan yksilöllisesti laadukkaaseen hoitoon ja tukeen. Asukkaamme tarvitsevat paljon tukea päivittäisissä toiminnoissaan. 

Työntekijöiden läsnäolo asukkaille, juttelu ja kuunteleminen koetaan tärkeänä päivittäisessä kohtaamisessa. Kaskessa käy joka toinen viikko Meripihkan toimintakeskuksen väkeä pitämässä musiikkituokioita, joihin voivat halukkaat asukkaat osallistua. Seurakunnasta käydään kerran kuukaudessa pitämässä hartaus.

Juhlimme perinteikkäästi pitkän kaavan mukaan juhlapyhät, koristelemme talon ja syömme hyvin.

Kasken talo on jaettu kolmeen ryhmäkotiin, joissa on yhteensä 18 asuntoa. Asukkailla on omissa huoneissaan wc ja kylpyhuone, sekä osassa myös pienkeittiö. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen keittiö ja ruokailutila, olohuone ja katettu terassi. Koko talon yhteisessä käytössä on sauna pesutiloineen, pesutupa ja väestönsuoja, joka toimii monitoimitilana. Lisäksi yhteisessä käytössä on oma piha-alue, jossa onnistuu muun muassa kasvien viljely sekä grillaus. Tilamme ovat esteettömät.

Asukkaaksemme tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Kaski sijaitsee Helsingin Suutarilassa rauhallisella omakotialueella. Liikenneyhteydet ovat hyvät. Osoitteemme on Yläkaskenkuja 22, 00740 Helsinki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.