Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Koukkusaari

Tarjoamme eriasteisesti tukea tarvitseville kehitysvammaisille asiakkaillemme ympärivuorokautisia, tarpeiden mukaisia ja yksilöllisesti suunniteltuja asumisen palveluja.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset henkilöt.

Sijainti

Koukkusaarentie 20,
00980 Helsinki

Talon tiedot

Asukkaidemme kodit sijaitsevat kolmikerroksisessa pienkerrostalossa Helsingin Vuosaaressa.

Lisätiedot

Pyrimme luomaan asukkaillemme turvallisen ja lämminhenkisen ympäristön sekä mahdollisuuden hyvän elämän puitteisiin niin arkena kuin juhlapäivänä.

Yhteystiedot

Koukkusaaren terassilla on 11 istumapaikkaa sohvan, nojatuolien ja tuolien muodossa. Lisäksi tilassa on kaksi pientä pöytää, aurinkovarjo ja matto. Terassi on lasitettu.

Henkilöstö

Henkilökunnallamme on monipuolinen kokemus ja koulutus sosiaali- ja terveysalalta. Ikääntyvien asiakkaiden ohjaus ja huolenpito, autismiosaaminen ja mielenterveystyö ovat vahvuutemme. Teemme tavoitteellisella ja osallistavalla otteella työtä – jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen.

Kiinnostaako työ Koukkusaaressa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Harjoittelemme yhdessä asukkaiden kanssa arjen perustaitoja ja kannustamme asukkaita mielekkääseen opiskeluun, työhön ja vapaa-aikaan. Tuemme asukkaiden sosiaalisten suhteiden luomista ja ylläpitoa.

Kunnioitamme jokaisen itsemääräämisoikeutta ja yksityisyyttä. Rohkaisemme asukkaita itsenäisyyteen ja tekemään valintoja tarvittaessa tuetusti. Ohjauksessa käytämme tarvittaessa kuvia tai puhetta tukevia tai korvaavia menetelmiä tukemaan toiminnanohjausta ja vuorovaikutusta.

Koukkusaari on loppuelämän koti asukkailleen. Tarjoamme tarvittaessa saattohoitoa.

Koukkusaari on 18 asukkaan koti. Meillä on kolme asuinkerrosta, joissa jokaisessa on kuusi asuntoa. Asunnot ovat noin 20-28 m2 kokoisia ja jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja minikeittiö. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä yhteiskäytössä oleva keittiö ja parveke. Asukkaidemme käytössä ovat myös yhteiset pyykkitilat, saunaosasto ja sisäpiha. Koukkusaari on esteetön.

Lähiympäristössä on terveysasema, apteekki, uimahalli, kirjasto ja kauppoja. Kulkuyhteydet ovat hyvät, ja ulkoilureitit ovat lähellä. Vuosaaren metro-asemalta on lyhyt matka.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Koukkusaaresta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Koukkusaari sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aivan Koukkusaaren vieressä on bussipysäkki, joten liikkuminen julkisilla kulkuvälineilläkin on helppoa. Osoitteemme on Koukkusaarentie 20, 00980 Helsinki

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.