Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Lastutie

Tarjoamme erilaisille asiakasryhmille ympärivuorokautista palveluasumista ja tukiasumista.

Asiakkaat

Eri-ikäiset kehitysvammaiset, ikääntyneet ja jälkihuollon asiakkaat.

Sijainti

Lastutie 1
01650 Vantaa

Talon tiedot

Lastutien yksikkömme on valmistunut vuonna 2015 ja talossa on 15 yksiötä kahdessa kerroksessa.

Lisätiedot

Vantaan Vapaalan hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä ja asukkaidemme käytettävissä.

Yhteystiedot

Ulkokuva Lastutieltä. Rakennus on vaalean sävyinen ja siinä on tummapuisia yksityiskohtia. Pihalla on puutarhakalusteina neljä pöytäryhmää, joista kolme ovat vierekkäin ja kahden aurinkovarjon suojaamia. Talon vierustalla on polkupyöriä. Pihapiiri on vehreä.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja moniammatillinen henkilökuntamme on sitoutunutta ja perehtynyt kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelyyn. 

Kiinnostaako työ Lastutiellä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista eri ikäisille kehitysvammaisille henkilöille sekä tukiasuntoja, joihin on saatavilla kotiin vietäviä palveluita. Palvelut on saataville erilaisille asiakasryhmille, kuten ikääntyneille sekä jälkihuollon piirissä oleville.

Asukkaamme ovat melko nuoria ja heillä kaikilla on oma päiväohjelma, johon kuuluu työtoimintaa tai opiskelua. Vapaapäivinä asukkaamme voivat osallistua kodin hoitoon tai harjoitella asioiden hoitoa. Asukkaamme ovat innokkaita harrastamaan myös talon ulkopuolella. Sen lisäksi vietämme iltoja myös omassa asunnossa rentoutuen tai yhdessä aikaa viettäen.

Kuuntelemme ja kunnioitamme asukkaitamme kaikissa näiden elämää koskevissa asioissa. Lastutiellä asukkaamme voivat opetella oman arjen hallintaa turvallisessa ympäristössä. Jokainen saa elää omannäköistä elämää ja tuemme asukkaitamme yksilöllisesti. Meillä saa harjoitella kodin hoitoa, vuorovaikutusta muiden kanssa ja yhteisöllisyyttä sekä oppia ottamaan vastuuta omista valinnoistaan. Meillä on myös mukavat asuinkaverit ja olemme avoimia ja innostuneita uusille asioille.

Lastutien yksikkömme on valmistunut vuonna 2015 ja talossa on 15 yksiötä kahdessa kerroksessa. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone, pieni keittiö ja lasitettu parveke. Yhteisiin tiloihin kuuluvat modernit sauna-, ruokailu- ja oleskelutilat. Halutessaan asukkaamme voivat syödä myös omassa asunnossaan.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai läheisten ja kunnan sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Lastutiestä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Kulkuyhteydet eri suuntiin ovat hyvät ja Myyrmäen palvelut ovat kävelymatkan päässä. Osoitteemme on Lastutie 1, 01650 Vantaa.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.