Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Paljerinne

Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista palvelu- ja tukiasumista aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Aikuiset kehitysvammaiset henkilöt, joilla on erilaisia arjessa selviytymisen ja mielenterveyden haasteita.

Sijainti

Steniuksentie 19
00320 Helsinki 

Talon tiedot

Sijaitsemme kauniissa ja vehreässä Etelä-Haagassa, rauhallisen kadun varressa. Talo on nelikerroksinen kerrostalo.

Lisätiedot

Paljerinne on yksilöllisen elämän mahdollistaja, jossa tarjoamme asumisen lisäksi tukea aktiiviseen sosiaaliseen elämään ja osallisuuteen. 

Yhteystiedot

Paljerinteen olohuonekuvassa näkyy sohva, jalkalamppu, tv-taso ja televisio ja kuuden hengen ruokailuryhmä. Huoneessa on viherkasveja, matto ja ikkunalla verhot.

Henkilöstö

Paljerinteellä työskentelee kymmenen hengen moniammatillinen, innostunut ja motivoitunut työryhmä. Henkilökunnassamme on lähihoitajia, sairaanhoitajia ja sosionomeja.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi-/etätoteutuksina sekä verkkokursseina E-rin oppimisympäristössä.

Kiinnostaako työ Paljerinrinteellä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Paljerinteellä asiakkaat määrittävät itse oman elämänsä ja elämänrytminsä. Asiakkaille voidaan ohjauksen, vuorovaikutuksen sekä konkreettisen avun ja tuen keinoin tarjota mielekäs arki ja hyvä elämä. Olemme erityisen ylpeitä siitä, ettei asiakkaiden elämää Paljerinteellä rajoita tarkka yksikön viikko-ohjelma vaan jokainen asiakas määrittelee arkensa ja oman hyvän elämänsä itse ohjaajien tukemana.

Asiakkaiden elämä muodostuu tavallisista arkisista toimista, joita ovat esimerkiksi kaupassa käynti, ruoanlaitto, pyykkihuolto, siivous ja lähipalvelujen käyttö. Arkeen olennaisesti kuuluvat myös asiakkaiden yksilölliset harrastukset, sosiaalinen elämä ja heidän halutessaan yksikön yhteisölliset toiminnot. Vapaa-ajalla liikutaan yksiköstä päivittäin: toiminta lähtee usein asiakkaiden spontaaneista toiveista, mutta myös ohjaajat tuovat esiin monipuolisesti tietoa olemassa olevista mahdollisuuksista. Asiakaskokouksia järjestetään viikoittain ryhmäkodin asiakkaille, niissä asiakkaat voivat vaikuttaa kertomalla toiveitaan yksikön toiminnan toteutukseen.

Paljerinteellä ei ole sääntöjä, vaan yhdessä tehtyjä sopimuksia. Yksikössä voi viettää aikaa joko itsekseen omassa asunnossa tai yhdessä muiden kanssa yhteisissä tiloissa.

Kahdeksan asukastamme asuu omissa keittiöllä varustetuissa yksiöissään ja kolme asukasta ryhmäkodissa, jossa ruoka valmistetaan yhteiskeittiössä. Lisäksi palvelua tarjotaan kolmeen lähistöllä sijaitsevaan tukiasuntoon.

Tilamme on suunniteltu siten, että niissä pääsee esteettömästi kulkemaan. Rakennuksesta löytyy myös hissi. Asukkailla on käytössään yhteinen kodinhoitohuone, jossa on pyykinpesumahdollisuus. Sauna lämpiää aina, kun asukkaat haluavat. Lähialueella, kävelymatkan päässä on kolme kauppaa, apteekki, leipomo, sekä muita palveluita kuten parturi-kampaamoja, kioski, kirjasto ja ravintoloita. Paljerinteen asukkaat ovatkin aktiivisia lähialueen palveluiden käyttäjiä. 

Asukkaaksemme tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Paljerinne sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Kadunvarressa on pysäköintitilaa autoille parkkikiekolla. Osoitteemme on Steniuksentie 19 00320 Helsinki.

Ihana asunto ja ihana ympäristö ja ihanaa kun saa itse päättää menemistään ja tulemisistaan.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.