Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Hevosmies

Tarjoamme kodin aikuisille kehitysvammaisille ja/tai neuropsykiatrisia haasteita omaaville henkilöille.

Asiakkaat

Hevosmies on 13 kehitysvammaisen tai neuropsykiatrisesti oireilevan asukkaan koti.

Sijainti

Hevosmiehenkatu 1
00770 Helsinki

Talon tiedot

Hevosmies on kerrostalossa, jossa on ryhmäkoti viidelle asukkaalle. Lisäksi Hevosmieheen kuuluu kahdeksan täysin varusteltua yksiötä.

Lisätiedot

Hevosmiehessä opetellaan yhdessä arjen perustaitoja ja aikuisuutta. Kannustamme asukkaita mielekkääseen opiskeluun, työhön ja vapaa-aikaan.

Yhteystiedot

Sisäkuva Hevosmiehen olohuoneesta. Kuvassa on kaksi harmaata sohvaa, joilla on monta sohvatyynyä sekä valkoinen sohvapöytä, jolla on pino lehtiä ja kaukosäädin. Seinälle on kiinnitetty tv, jonka alla olevalla tasolla on CD-soitin. Lattialla on suuri tumma matto.

Hevosmies sijaitsee komeassa kerrostalossa Helsingin Alppikylässä ja yksikön lieppeiltä lähtee upeat ulkoilureitit.

Henkilöstö

Henkilökunnallamme on monipuolinen kokemus ja koulutus sosiaali- ja terveysalalta. Neuropsykiatristen asiakkaiden ohjausmenetelmät, autismiosaaminen ja mielenterveystyö ovat vahvuutemme.

Teemme tavoitteellista työtä asiakaslähtöisesti ja kunnioitamme itsemääräämisoikeutta.  Ohjauksessa käytämme tarvittaessa kuvia tukemaan toiminnanohjausta ja vuorovaikutusta. Ohjauksemme perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuihin tavoitteisiin. Tavoitteellisen työn avulla pyrimme tukemaan asukkaiden itsenäistä elämää ja arjen hallintaa.

Kiinnostaako työ Hevosmiehessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Aikuisuuden ja arjen perustaitojen lisäksi meillä harjoitellaan myös sosiaalisten suhteiden solmimista ja ylläpitoa. Meillä asukkaita rohkaistaan ja tuetaan itsenäisyyteen ja valintojen tekoon.  Käytämme tuettua päätöksentekoa kirkastamaan päätösten ja valintojen seurauksia.

Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua monipuolisesti yhteiskunnan tarjoamiin palveluihin ja aktiviteetteihin.

Hevosmies sijaitsee upean punaisessa uudehkossa kerrostalossa Helsingin Alppikylässä. Yksikössämme on viiden hengen ryhmäkoti, johon kuuluu lisäksi myös kahdeksan täysin varusteltua yksiötä. Huoneistoissa on omat saniteettitilat ja lisäksi yhteiskäytössä olevat oleskelu- ja ruokailutilat, pyykkitilat sekä saunaosasto.

Tervetuloa tutustumaan Hevosmieheen! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Sijaitsemme Helsingin Alppikylässä ja meille pääset helposti niin bussilla kuin omalla autollakin. Osoitteemme on Hevosmiehenkatu 1, 00770 Helsinki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.