Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Joukontalo

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja tuettua asumista aikuisille kehitysvammaisille asukkaillemme.

Asiakkaat

Runsasta apua ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille

Sijainti

Lindforsinkatu 11 C
33720 Tampere

Talon tiedot

Kaksikerroksinen pienkerrostalo, jossa 14 tehostetun palveluasumisen ja 6 tuetun asumisen paikkaa.

Lisätiedot

Joukontalo sijaitsee Tampereen Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kävelymatkan päässä ovat kauppakeskus palveluineen ja Ahvenisjärven ulkoilumaastot.

Yhteystiedot

Avohyllyllä valkoinen korkea talolyhty, korkeammalta hyllyltä roikkuu viherkasvin oksa.

Henkilöstö

Henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Kiinnostaako työ Joukontalossa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asiakkaat osallistuvat arjen suunnitteluun yhdessä ohjaajien kanssa ja toimintamme perustuu kullekin asiakkaalle laadittuun palveluiden toteuttamissuunnitelmaan. Joukontalossa panostetaan kommunikointiin ja huomioidaan puheen tuottamisen erityisvaikeudet.

Arkisin asiakkaat käyvät päiväaikaisissa toiminnoissa ja vapaa-aikaa asiakkaat viettävät omien toiveidensa mukaan mm. ulkoillen, saunoen ja käymällä kerhoissa. Asiakaskokous pidetään viikoittain. Kokouksessa käsitellään ajankohtaisia asioita, asiakkaiden kuulumisia ja toiveita. Retkiä Joukontalosta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä.

Joukontalo on kaksikerroksinen pienkerrostalo, johon kuuluu ryhmäkoti ja tukiasuntoja. Alakerrassa on 14-paikkainen autetun asumisen ryhmäkoti, jossa jokaisella asukkaalla on oma asunto. Ryhmäkodin yhteisessä käytössä ovat keittiö, ruokasali, oleskeluhuone, sauna ja kaksi terassia. Talon yläkerrassa on kuusi tukiasuntoa, joissa jokaisella on oma tupakeittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Tilat ovat esteettömiä.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Joukontalo sijaitsee Tampereen Hervannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.