Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kattara

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Lievästi ja keskivaikeasti vammaisille henkilöille.

Sijainti

Rinnekodintie 7
02980 Espoo

Talon tiedot

Kattara sijaitsee luonnonkauniissa Lakistossa, Espoossa. Se on ryhmäkoti nelikerroksisessa kerrostalossa, jossa on kymmenen asuntoa kahdessa rappukäytävässä. Asiakaspaikkoja on yhteensä 20.

Lisätiedot

Kattaran asukkaat arvostavat turvallisuutta ja itsenäisyyttä, tuttuja ohjaajia, kodinomaisuutta ja asukastovereita. Meillä jokainen elää omannäköistään elämää ja osallistuu halutessaan yhteiseen toimintaan ja oppii tärkeitä arjen taitoja. Vietämme yhteistä aikaa esimerkiksi lenkkeillen, askarrellen ja pelaten.

Yhteystiedot

Ulkokuva Kattarasta. Rakennus on harmaata kiveä ja vehreässä pihapiirissä on keinutuoli ja pöytäryhmä.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on asiakkaidemme tukena ympäri vuorokauden. Tuemme vuorovaikutusta vaihtoehtoisilla kommunikaatiovälineillä, kuten kuvilla, viittomilla ja iPadilla. Jokaisella asukkaallamme on omahoitaja tukemassa heidän itsenäistä arkeaan. Hoitajamme ovat osaavia ja empaattisia ohjaajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä. Asukkaidemme oman näköinen elämä ja sen tukeminen on työmme lähtökohta.

Kiinnostaako työ Kattarassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Toiminta-ajatuksenamme on luoda turvallinen koti, jossa tuetaan asiakkaan vahvuuksia, osaamista ja annetaan mahdollisuus
uuden oppimiseen.

Jokaisella asukkaallamme on tilava yksiö tai kaksio. Asunnoissa on oma wc ja suihkutila sekä keittiö tai keittokomero. Yläkerrasta löytyy asukkaiden yhteistila ja alimmassa kerroksessa sijaitsee yhteiskäytössä olevat kodinhoitohuone, sauna ja asuntojen varastot. A-rapussa on hissi.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Meille pääset oman auton lisäksi hyvin myös julkisilla! Rinnekodintielle lähtee Helsingin Rautatieasemalta bussi numero 345. Osoitteemme on Rinnekodintie 7, 02980 Espoo.

Kun kohtelemme toisiamme hyvin, se näkyy myös asiakkaille. Työssä viihtyy, kun työn teolle annetaan rauha. Se onnistuu täällä Kattarassa ja kiitos siitä kuuluu esihenkilölle.

Kattaran työntekijä

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.