Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Kompassi

Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset henkilöt

Sijainti

Laivatori 1
90940 Jääli

Talon tiedot

Jäälin Kotirinteellä sijaitseva puurakenteinen ja kodikas omakotitalomme sulautuu kauniisti ympäröivään mäntymaisemaan ja rauhalliseen asuinalueeseen. 

Lisätiedot

Kompassin 17 korkealaatuista asuinhuonetta on jaettu kahteen ryhmäkotiin, joihin asukkaat sijoittuvat toimintakykynsä mukaan.

Yhteystiedot

Kompassin pihalta löytyy katettu ja hyttysverkotettu oleskelualue, jossa on rottinkiset pihakalusteet: kolme tuolia ja pöytä. Katoksen on ripustettu myös kaksi amppelia, joissa kukkii viherkasvit.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Vankka osaaminen ja vuosien työkokemus kehitysvammaisten parissa työskentelyssä takaa laadukkaan hoidon. Työntekijämme ovat motivoituneita kehittämään työtään asiakaslähtöisesti, aitoutta ja välitöntä suhtautumista unohtamatta.

Kiinnostaako työ Kompassissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asukkaamme voivat osallistua omien voimavarojensa mukaan kodin arkiaskareisiin, kuten pyykkihuoltoon ja keittiötöihin.

Kompassin oma viihtyisä päivätoimintakeskus Ankkuri sijaitsee palvelukodin viereisessä. Toimintaa ohjaa oma päivätoiminnan ohjaaja. Asukkailla on mahdollista osallistua mm. liikuntaharrastuksiin, retkiin ja erilaisiin tapahtumiin. Lähiympäristön ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. 

Kompassi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Kahdessa ryhmäkodissa on omat keittiö- ja oleskelutilat leivinuuneineen. Saunatiloista on pääsy vilvoitteluterassille. Jokaisella asukkaalla on oma tilava, wc:llä ja suihkulla varustettu huone, jonka saa sisustaa mieleisekseen. Palvelukodillamme on myös iso viihtyisä piha, jossa on erikoisuutena oma grillikatos.

Tervetuloa tutustumaan Kompassiin! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Sijaintimme on hyvä ja meille pääset julkisillakin! Jäälin ostoskeskukseen on noin kilometrin matka ja julkiset liikenneyhteydet kulkevat ihan vierestä. Osoitteemme on Laivatori 1, 90940 Jääli.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.