Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Luotsi

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua ryhmäkodissa kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Luotsi tarjoaa tehostettua asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille ryhmäkodissa.

Sijainti

Pappilantie 5
90460 Oulunsalo

Talon tiedot

Luotsissa on kaksi kotiryhmää, joissa molemmissa on 9 asuntoa. Lisäksi meillä on viihtyisät yhteiset tilat asukkaille. Luotsissa on erillinen päivätoiminnan tila sekä kellarikerroksessa sijaitsevat monitoimitilat.

Lisätiedot

Kauppakeskus Kapteenin palvelut, kuten kirjasto ja päivittäistavarakauppa, ovat vain kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Lähikuva kynttilän valmistuksesta. Kuvassa on kaksi kynttilää joiden sydämet on viritetty pysymään pystyssä vahan jähmettymisen ajan. Käsipari on irroittamassa viritelmää toisesta kynttilästä.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökunta huolehtii asiakkaiden päivittäisestä hoidosta ja huolenpidosta sekä virikkeellisestä arjesta. Tavoitteenamme on kuntoutumista edistävän hoitotyön avulla tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä. 

Henkilökuntamme on vammaistyöhön erikoistunutta ja työtä tehdään moniammatillisen tiimin kanssa. Teemme aktiivista yhteistyötä myös samassa talossa sijaitsevan Rinnekodit Nestorin kanssa.

Kiinnostaako työ Luotsissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Päivätoiminta on kiinteä osa asukkaiden arkea ja sitä järjestetään pihapiirissä sijaitsevassa omassa tilassa. Päivätoiminnan suunnitelmallisuudesta ja tavoitteellisuudesta vastaa päivätoiminnan ohjaaja. Asukkailla on myös mahdollista osallistua ohjatusti palvelukodin arkiaskareisiin.

Luonto ja ulkoilu sekä musiikki ovat meille tärkeitä. Laulamme mielellämme karaokea, meillä soi usein myös piano. Kesäisin viljelemme hyötykasveja laatikkopuutarhassa.

Luotsi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Jokaisella asukkaalla on wc:llä ja suihkulla varustettu oma asunto, jonka saa kalustaa mieleisekseen. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään yhteistä aikaa. Omaiset ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Luotsi sijaitsee Oulunsalossa Lentokentäntien varressa. Joukkoliikenteen linjat 8 ja 9 kulkevat talon vierestä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.