Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Maurinkoti

Tarjoamme yksilöllisiä koteja moderneissa, toukokuussa 2024 valmistuneissa tiloissa kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat runsaasti apua ympäri vuorokauden.

Asiakkaat

Monivammaiset aikuiset kehitysvammaiset henkilöt

Sijainti

Suolakivenkatu 1 A, 00810 Helsinki

Talon tiedot

Sijaitsemme Herttoniemen merenrantamaisemissa uusissa, moderneissa ja esteettömissä tiloissa, palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Lisätiedot

Olemme erikoistuneet monivammaisten asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja erityiseen hoidolliseen huolenpitoon.

Yhteystiedot

Henkilöstö

Henkilökunnallamme on laaja-alainen osaaminen ja monipuolinen koulutustausta. Meillä on rauhallinen ilmapiiri huumorilla ja naurulla höystettynä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja sitoutumista koulutuksilla. Rinnekodeissa järjestetään monipuolisesti sisäisiä koulutuksia lähi-/etätoteutuksina sekä verkkokursseina E-rin oppimisympäristössä.

Kiinnostaako työ Maurinkodissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Jokaisen asukkaamme arki on yksiköllistä ja omat mielenkiinnon kohteet huomioivaa. Pystymme vastaamaan monipuolisiin avuntarpeisiin yksilöllisesti myös runsasta apua tarvitseville asukkaille. Monet asukkaamme käyvät arkisin osallisuutta edistävissä toiminnoissa, kuten päivätoiminnassa tai erilaisissa kerhoissa. Asukkaillamme on myös mahdollisuus suorittaa TELMA-opintoja.

Vietämme paljon aikaa yhdessä esimerkiksi ulkoillen. Omat asunnot mahdollistavat tarvittaessa oman rauhan ilman häiritsevää hälinää. Sijaintimme Helsingin Herttoniemessä luonnonkauniissa merimaisemissa tarjoaa asukkaillemme monipuoliset vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon.

Maurinkodin tilat sijaitsevat kiinteistön 4. ja 5. kerroksessa. Useasta asiakashuoneesta on merinäköala. Yhteiset tilat ovat avarat ja valoisat. Asiakkaiden käytössä on lasitettu parveke merinäköalalla sekä oleskelupiha. Asiakkailla on mahdollisuus sisustaa kotinsa toiveidensa mukaisesti.

Asukkaaksemme tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Maurinkodista ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Meille on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, metroasemalle on noin 700 m, kaksi runkolinjan bussia kulkevat 50 m päässä Itäväylällä. Osoitteemme on Suolakivenkatu 1 A, 00810 Helsinki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.