Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Multatie

Tarjoamme ryhmäkodissamme ympärivuorokautista asumista ja tukea kaiken ikäisille kehitysvammaisille henkilöille.

Asiakkaat

Kaiken ikäisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea asumiseen.

Sijainti

Multatie 26
04340 Tuusula

Talon tiedot

Multatien iso talo on jaettu kolmeen yhdessä toimivaan ryhmäkotiin, joissa jokaisessa on kuusi asukasta. Yhteensä Multatiellä on 18 asiakaspaikkaa.

Lisätiedot

Talomme sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, jonka ympäristössä on turvallista kulkea. Yhteiset kodinomaiset tilat ovat avarat ja kaikkien apuvälineiden käyttö on otettu huomioon. Talo on täysin esteetön ja suunniteltu pyörätuolin käyttäjälle.

Yhteystiedot

Ulkokuva Multatien pääsisäänkäynnistä. Ovelle on esteetön kulku ja se on koristeltu käynnöksin ja amppelein.

Jokainen asukkaamme voi sisustaa oman huoneensa itse. Luonnon lähellä olevan talon isolta pihalta löytyvät keinut, marjapensaat, grillit ja terassit.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja hyödyntävät monipuolisesti erilaisia kommunikaatiomenetelmiä. Meillä vallitsee kiireetön, rauhallinen ja kodinomainen tunnelma – olemme yhtä suurta perhettä.

Kiinnostaako työ meillä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Huomioimme arjessa asukkaiden itsemääräämisoikeuden. Pyrimme siihen, että kaikki saavat elää mahdollisimman omannäköistä elämää ja vaikuttaa omiin asioihin niin paljon kuin pystyvät. Meillä asukkaat oppivat elämään itsenäistä elämää ja ottamaan samalla toiset ihmiset huomioon. Kannustamme ja tuemme asukkaita omatoimisuuteen kaikissa tilanteissa kuten kodinaskareissa ja harrastus- ja vapaa-ajan toiminnoissa. Arkipäiviä rytmittävät arkirutiinit ja -työt. Viikonloput pyhitämme rentoutumiseen ja yhteiseen tekemiseen, kuten ulkoiluun, saunomiseen, elokuvien katseluun ja hyvin syömiseen.

Ohjattua vapaa-ajan toimintaa järjestämme kerran viikossa ja teemme myös koko talon porukalla yhteisiä retkiä. Toimintaamme rakennetaan yksilöllisten ratkaisujen kautta ja asukkaiden tarpeet otetaan huomioon arjen toimintaa suunnitellessa. Järjestämme asukaskokouksen kerran kuussa.

Multatien iso talo on jaettu kolmeen yhdessä toimivaan ryhmäkotiin, joissa jokaisessa on kuusi asukasta. Yhteensä Multatiellä on 18 asiakaspaikkaa. Asukkaittemme yhteisessä käytössä on keittiö, ruokailutila, olohuone, sauna, ja pyykkihuone. 

Asiakkaaksi meille pääset….

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Multatie sijaitsee luonnon lähellä Tuusulan Mattilassa, pari kilometriä Keravan keskustasta. Osoitteemme on Multatie 26,
04340 Tuusula.

Multatiellä on kivoja kavereita ja ohjaajia. Täällä saa hyvää apua ja hoitoa.

Mä tykkään, kun täällä askarrellaan ja lauletaan ja juhlitaan kaikkien synttäreitä ja katsotaan yhdessä telkkaria.

Multatien asukkaat

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.