Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Niemelä

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua vammaisille ryhmäkodissa.

Asiakkaat

Niemelä on ryhmäkoti, jonka asukkailla on vammaispalvelulain mukainen oikeus palveluihin.

Sijainti

Valtatie 37
90500 Oulu

Talon tiedot

Niemelän 17-paikkainen ryhmäkoti sijaitsee Tuirassa palvelutalo Matriitin yhteydessä. Kodin sijainti aivan Oulujoen tuntumassa tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Läheltä löytyvät muun muassa päivittäistavarakauppa ja hyvinvointikeskus. 

Lisätiedot

Asukkaidemme on mahdollista osallistua palvelukeskuksen tapahtumiin toiveiden mukaan. Viikko-ohjelmassa on erilaisia lukuhetkiä, levyraatia, jumppaa, tietovisaa, askartelua ja vierailevia esiintyjiä.

Yhteystiedot

Oleskelutilat toimipisteessä. Oleskelutilassa on oranssin ja pinkin värisiä tuoleja ja sohvia sekä puun sävyinen pieni pöytä. Yhdellä seinustalla on seinään kiinnitetty televisio sekä koko seinän mittainen matala kaapisto. Kaapiston päällä on erilaisia koriste-esineitä ja viherkasveja.
Rinnekodit Niemelän yhteistiloissa on viihtyisä ja värikäs sisustus.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen, vammaistyöhön erikoistunut henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Henkilöstöllämme on laaja-alainen vammaistyön osaaminen. Meillä on erityisosaamista, kuten trakeostomian hoito, peg ravitsemus ja -lääkehoito, erilaisten neurologisten sairauksien hoito, haavanhoito sekä aivovammapotilaan hoito. Lisäksi puhetta tukeva ja korvaava kommunikaatio on meillä käytössä. 

Tiimissämme on sairaanhoitaja, erityisohjaaja sekä lähihoitajia.

Kiinnostaako työ Niemelässä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua vammaisille henkilöille. Asukkaidemme avun ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti ja palvelumme perustuu asiakkaan tarpeista lähtevään, yhteistyössä laadittuun hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Niemelässä huomioidaan jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet. Teemme työtä vahvalla kuntouttavalla työskentelyotteella. Järjestämme asukkaille ohjattua toimintaa arkipäivisin ja suunnittelemme toimintaa yhdessä toiveet huomioiden. Meillä vallitsee lämminhenkinen tunnelma ja yhteisessä olohuoneessa vietämme yhteisöllisiä hetkiä. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asukkaidemme läheisten kanssa. 

Jokaisella asukkaallamme on oma asunto, jossa on olohuone, makuualkovi sekä tilava kylpyhuone. Asunto sisustetaan omilla tavaroilla ja kalusteilla viihtyisäksi ja oman näköiseksi. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja seurustellaan muiden ihmisten kanssa. Tilat on sisustettu viihtyisäksi eri teemojen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan Niemelään! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa. 

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Niemelä sijaitsee Tuirassa, osoitteessa Valtatie 37. Sijaitsemme talon toisessa kerroksessa. Pihassamme on muutamia vieraspaikkoja. Talon vieressä on bussipysäkki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.