Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Peuramäki

Tarjoamme tehostettua palveluasumista ryhmäkodissa kaiken ikäisille kehitysvammaisille asiakkaille.

Asiakkaat

Kaiken ikäisille kehitysvammaisille, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista.

Sijainti

Peuramäentie 11,
02750 Espoo

Talon tiedot

Peuramäen ryhmäkotimme on kaksikerroksinen pienkerrostalo, joka on jaettu kolmeen siipeen. Asuinhuoneistomme ovat kooltaan noin 25–30 m² ja asukaspaikkoja on yhteensä 18. 

Lisätiedot

Peuramäki sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Kauniaisten ja Espoon rajalla Sepänkylässä. Ympäristö on rauhallinen ja viihtyisä. Kauniaisten keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. 

Yhteystiedot

Kuva sohvaryhmästä ja televisiosta oleskelutilassa. Sohvan takana isot ikkunat metsäiseen näkymään. Huonekalujen sisustuksessa on käytetty raikkaasti eri värejä: turkoosia, punaista, vaaleanpunaista ja valkoista.

Henkilöstö

Palvelumme on suunniteltu yksilöllisesti ja jokaisen asukkaan erityistarpeet huomioiden. Ryhmäkodissamme työskentelee 13 ohjaajaa, jotka käyttävät päivittäin puhetta tukevia tukiviittomia, sosiaalisia tarinoita sekä kuva- ja esinekommunikaatiota. Asukkaidemme turvallisuudesta, terveydestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista huolehditaan yhdessä Espoon Kehitysvammaisten Kuntoutusyksikön EKKUN sekä lähialueen terveyskeskuksen kanssa. 

Kiinnostaako työ Peuramäessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asukkaamme osallistuvat omien yksilöllisten tarpeidensa mukaan valittuun päivä- ja työtoimintaan tai opiskeluun. Vietämme paljon vapaa-aikaa yhdessä, esimerkiksi järjestämällä yhteisiä retkiä ja juhlia. Asukkaamme käyvät myös vapaa-ajallaan harrastuksissa tukihenkilön tai avustajan kanssa.

Peuramäen rakennuksen jokaisessa siivessä on asunnot kuudelle asukkaalle, sekä yhteinen olohuone, keittiö ja iso terassi. Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat myös kuntosali, sauna- ja kodinhoitotilat sekä harrastetila. Kaikissa huoneistoissa on oma kylpyhuone ja osassa asuntoja on myös oma pienkeittiö.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Peuramäki sijaitsee pientaloalueella Kauniaisten ja Espoon rajalla Sepänkylässä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.