Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Saarni

Tarjoamme asumisen tuen palveluja vammaisille ja vammautuneille aikuisille.

Asiakkaat

Vammaiset ja vammautuneet aikuiset

Sijainti

Koekatu 9
28100 Pori

Talon tiedot

Saarnissa jokaisella asiakkaalla on oma asunto. Asuntojen koot vaihtelevat 20–33 m²:n välillä. Asukkaat voivat sisustaa kotinsa haluamallaan tavalla. Asunnoissa on oma vessallinen kylpyhuone. Myös yksilölliset muutostyöt ovat mahdollisia.

Lisätiedot

Rauhallinen Karjarannan asuinalue sijaitsee kolmen kilometrin päässä Porin keskustassa. Kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä, ruokakauppaan ja apteekkiin noin 1 km matka.

Yhteystiedot

Saarnin tv-huoneessa on harmaa sohva ja samettinen tummanvihreä nojatuoli. Istuimien välissä on pyöreä sohvapöytä, jolla on kaukosäädin. Lattialla on värikäs raidallinen matto ja ikkunassa on harmaa valoverho.

Henkilöstö

Saarnissa henkilökunta on asiakkaiden tukena ympäri vuorokauden. Asiakkaille laaditan yksilöllinen palvelu- ja kuntoutussuunnitelma, johon kirjataan asiakkaiden erityistarpeet ja tehdään suunnitelma palvelun tuottamisesta.

Saarnissa työskentelee moniammatillinen tiimi, jossa on mm. lähihoitajia, sosionomeja sekä sairaanhoitaja. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti mm hygienia-, turvallisuus-, lääkehoito-, kirjaamisen-, itsemääräämisoikeuden tukemisen, apuväline- ja RAI- koulutuksissa.

Kiinnostaako työ Saarnissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme Saarnissa tehostettua asumispalvelua vammaisille ja vammautuneille aikuisille. Lisäksi tarjoamme lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.

Meillä on 15 pitkäaikaishoidon sekä 5 lyhytaikaishoidon asiakaspaikkaa.

Lisätietoja asiakkuusohjauksestamme puh. 09 7750 5980

Saarni on avattu vuonna 2022, ja tilamme ovat viihtyisät, avarat ja nykyaikaiset laadukkaan palveluasumisen kriteerit täyttävät. Tuloihimme on esteetön pääsy.

Jokaisella asiakkaalla on oma asunto. Asuntojen koot vaihtelevat 20–33 m²:n välillä. Asukkaat voivat sisustaa kotinsa haluamallaan tavalla. Asunnoissa on oma WC/kylpyhuonetila. Myös yksilölliset muutostyöt ovat mahdollisia.

Saarnin yhteiset tilat ovat viihtyisät ja asukkaat voivat vaikuttaa niiden sisustamiseen. Yhteisissä tiloissa järjestämme säännölliset asukaskokoukset ja suunnittelemme yhteisöllistä toimintaa. Yksiköidemme asiakkaat kokoontuvat usein yhteisiin tiloihin mm. leffa- ja peli-iltoihin, järjestävät teemajuhlia, käyvät retkillä ja osallistuvat alueen tapahtumiin. Yhteisöllisyys on monelle asiakkaallemme tärkeä voimavara.

Saarin piha-alue on suojainen ja esteetön. Piha-alueella kulkee päällystetty polku, jossa voi ulkoilla turvallisesti esimerkiksi sähköpyörätuolilla. Piha-alueella on myös grillauspaikka, jossa on mukava järjestää yhteisiä tapahtumia tai vaikka kutsua omat kaverit viettämään grillijuhlia.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkaaksi tullaan oman kotikaupungin myöntämän ostopalvelusopimuksen mukaisesti tai itsemaksavana asiakkaana. Lyhytaikaiseen asumispalveluun, esimerkiksi omaishoidon vapaiden ajaksi, tullaan joko kotikaupungin myöntämän ostopalvelusopimuksen mukaisesti tai itsemaksavana asiakkaana.

Pihassa on parkkipaikkoja. Julkinen liikenne kulkee yksikön läheltä, lähin bussipysäkki n. 1km päässä.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.