Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Säde

Tarjoamme tuettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Asiakkaat

Aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Sijainti

Lukiotie 2
02710 Espoo

Talon tiedot

Säde on kaksikerroksinen asumisen tuen palveluja tarjoava koti 19 kehitysvammaiselle henkilölle. Asiakkaidemme kodit ryhmittyvät kolmeen erilliseen siipeen, joiden keskellä sijaitsee yhteinen oleskelutila. 

Lisätiedot

Viherlaakso on alueena rauhallinen pientaloalue, jossa on hyvät lähipalvelut ja kulkuyhteydet. Säteestä voi kävellä turvallista kulkureittiä lähikauppaan ja rantakin sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Lähialueella on myös paljon vaihtoehtoja ulkoiluun. 5 km päässä on kauppakeskus Sello.

Yhteystiedot

Etualalla ruukussa tv-tason päällä viherkasvi. Taustalla näkyy pinkki keinunojatuoli.

Henkilöstö

Kiinnostaako työ Säteessä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Asukkaidemme tuen tarpeet ovat yksilöllisiä ja toiminta suunnitellaan asukaskohtaisesti. Säteen asiakkaat ovat aikuisia ja suurin osa asiakkaista käy arkisin päiväaikaisessa toiminnassa kodin ulkopuolella. Vapaa-aikaa vietetään vaihdellen kotona tai kodin ulkopuolella harrastaen ja omaisten luona kyläillen.

Tilat ovat uudet ja sisustusta jatketaan yhdessä asukkaiden kanssa. Keväällä ajatuksissa on muokata pihasta monenlaiseen tekemiseen ja ajanviettoon sopiva paikka sekä Soinnun että Säteen asiakkaille. Säteessä meillä on myös aistihuone, jossa on mahdollista toteuttaa monenlaista aktivoivaa tai rentouttavaa toimintaa.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Säde sijaitsee Espoon Viherlaaksossa, jonne on hyvät julkiset yhteydet bussilla muun muassa Leppävaaran suuntaan ja Jorviin. Osoite on Lukiotie 2, 02710 Espoo.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.