Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Sepänkoti

Tarjoamme pitkäaikaista, ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset ja autismikirjon henkilöt.

Sijainti

Hankaintie 9
02480 Kirkkonummi

Talon tiedot

Kiinteistö on kaksikerroksinen luhtitalo, jossa on yhteensä 15 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 26-36m2.

Lisätiedot

Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja niissä on otettu huomioon näkö- ja hahmottamiskykyyn liittyviä erityisratkaisuja.

Yhteystiedot

Sepänkodin yläkerrassa on lämpimän ruskeat seinät. Tilasta löytyy televisio, sohvapöytä, nojatuoleja ja lipasto jonka päällä on viherkasveja.

Henkilöstö

Työntekijämme ovat perehtyneet autismikirjon henkilöiden kanssa työskentelyyn. Meillä on myös osaamista itsenäistyvien nuorten aikuisten tukemisessa.

Kiinnostaako työ Sepänkodissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Esteetön ja kaunis asumispalveluyksikkö Sepänkoti tarjoaa turvallisen kodin asukkailleen. Asukkaamme tarvitsevat tukea asumiseen ja tuki suunnitellaan yksilöllisesti. Se voi olla ympärivuorokautista tai vain päiväaikaan sijoittuvaa.

Tuemme asukkaita elämään toiveidensa mukaista hyvää elämää, johon kuuluu muun muassa yhteisöllisyyttä sekä erilaisia harrastuksia. 

Järjestämme arjen taitojen opettelemisen lomassa myös paljon erilaisia retkiä ja juhlia.

Sepänkodissa on 15 asuntoa, joissa jokaisessa on tilava wc ja kylpyhuone sekä pieni keittiö. Lisäksi meillä on kaikille yhteiset keittiö-, oleskelu-, pesula- ja saunatilat. Yhteiset tilat on sisustettu ja varustettu asukkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tilamme ovat esteettömät ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valaistukseen ja materiaalivalintoihin, jotta ne luovat ympäristön, jossa aistiärsykkeet on minimoitu.

Asukkaaksemme tullaan oman hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu). 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Sepänkoti sijaitsee Kirkkonummen Sepänkannaksessa. Osoitteemme on Hankaintie 9, 02480 Kirkkonummi.

Sepänkoti on turvallinen koti. Täällä saan olla ihan rauhassa tai yhdessä kaverin kanssa.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.