Hyppää sisältöön

Asumisyksikkö

Rinnekodit Veturi

Tarjoamme tehostettua asumispalvelua neurologisesti vammautuneille henkilöille.

Asiakkaat

Henkilöt, joilla on esim. aivovamma tai pitkäaikainen neurologinen sairaus, mikä vaikuttaa henkilön toimintakykyyn laaja-alaisesti.

Sijainti

Rautatienkatu 30
90100 Oulu

Talon tiedot

Veturi sijaitsee Oulun Etu-Lyötyssä viihtyisissä, esteettömissä ja tilavissa tiloissa. 

Lisätiedot

Tarjoamme asukkaillemme yksilöllisten tarpeiden mukaista kuntouttavaa hoitoa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti.

Yhteystiedot

Ulkokuva viisikerroksisesta kerrostalosta. Kerrostalo on valko-puna sävyinen ja se on uudehko. Etualalla puita ja oleskelualuetta.
Rinnekodit Veturi sijaitsee Oulun Etu-Lyötyssä aivan keskustan tuntumassa.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen, vammaistyöhön erikoistunut henkilökuntamme tukee ja edistää kaikessa toiminnassaan asukkaan kuntoutumista. Moniammatillisessa hoitotiimissä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja sekä avustajia.

Kiinnostaako työ Veturissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme asukkaillemme asumispalveluja sekä yksilöllisten tarpeiden mukaista kuntouttavaa hoitoa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti. Meillä on 10 asiakaspaikkaa.

Veturissa on myös oma viihtyisä ja tilava päivätoiminnan tila, jossa järjestämme päivätoimintaa arkipäivisin klo 10-11:30. Päivätoimintamme on suunniteltu asiakkaiden toimintakyvyn ja kommunikointikyvyn mukaan. Aihepiireihin kuuluu vahvasti musiikki, kulttuuri ja erilaisten pelien pelaaminen avustettuna. Järjestämme myös retkiä talon ulkopuolelle.

Veturi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella/wc-tilalla varustettu huone, joka kalustetaan omilla huonekaluilla ja rakkailla esineillä. Viihtyisät yhteistilat ovat ruokailua ja yhdessäoloa varten.

Palvelukodilla on oma aurinkoinen terassi ja Etu-Lyötyn Veturiaukion viihtyisä puisto on asukkaiden suosittu ulkoilupaikka.

Tervetuloa tutustumaan Veturiin! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.   

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.