Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Annansilmä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Hoivakoti Annansilmässä tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa 14 liikuntarajoitteiselle ikääntyneelle asukkaallemme. 

Sijainti

Solistinkatu 3
90140 Oulu

Talon tiedot

Annansilmä sijaitsee Oulun Taka-Lyötyssä kerrostalon katutasossa. 

Lisätiedot

Oulun keskustan palvelut ovat välittömässä läheisyydessä ja tien toisella puolella sijaitsee musiikkikeskus. Palvelukodin yhteydessä on viihtyisä sisäpiha ja aivan vieressä on vehreä puisto. 

Yhteystiedot

Ulkokuva toimipisteestä. Kuvassa näkyy neljä kerrostalorakennusta, joiden edustalla on tiiliaidoin rajattuja viheralueita.
Rinnekodit Annansilmän sisäpiha on viihtyisä keidas.

Hoivakoti Annansilmä sijaitsee Oulun Taka-Lyötyssä lähellä palveluita ja kulttuuritarjontaa. Hoivakodin talonyhtiön yhteisellä pihalla voi kuntoilla senioriliikuntavälineillä ja kaunis lähipuisto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. 

Henkilöstö

Annansilmässä panostamme asukkaiden hyvään arkeen. Työhön sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa asukkaita suurella sydämellä. Kuntouttava hoitotyö on osa päivittäistä arkea. Tuemme ja kannustamme asukkaita osallistumaan ja tekemään niitä asioita, joihin voimavarat riittävät.

Kiinnostaako työ Annansilmässä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Hoivakodissamme asuu erityisesti liikuntarajoitteisia ikääntyneitä ihmisiä. Valtaosa Annansilmän 14 asukkaasta liikkuu joko rollaattorilla tai pyörätuolilla. Rajoitteet liikkumisessa eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että Annansilmässä oltaisiin päivästä toiseen sisätiloissa tai omissa huoneissaan. Päinvastoin. Järjestämme asukkaille monipuolista virkistystoimintaa hoivakodin oman vapaa-ajan ohjelman mukaan, kuten leipomista, pelihetkiä, musiikkituokioita, ulkoilua, kaupassakäyntiä ja toiminnallisia yhteisiä hetkiä. Lisäksi monet vapaaehtoiset tuovat iloa asukkaiden elämään. Säännölliset asukaskokoukset mahdollistavat hoivakodin arjen suunnittelua yhdessä asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Asukkaamme voivat halutessaan elää Annansilmässä elämänsä loppuun saakka. Saattohoidossa asukas saa olla oman kodin rauhassa viimeisinä elinpäivinään omaisten ja tuttujen hoitajien ympäröimänä. Teemme lääkärin ja kotisairaanhoidon kanssa tiivistä yhteistyötä saattohoidon toteutuksessa.

Annansilmässä on 14 asiakaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joka sisustetaan omilla huonekaluilla. Huoneessa on oma kylpyhuone. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään yhteistä aikaa. Hoivakodilla on oma rauhallinen aidattu piha-alue ja lisäksi asukkaat voivat oleskella taloyhtiön isolla pihalla, jossa on mm. ikäihmisille suunnattuja kuntoilulaitteista. Puistomainen piha on myös hoivakodin vieressä ja sen antimista nautitaan erityisesti kesäisin. 

Annansilmän asukkaaksi voi tulla kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa. 

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Annansilmä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pohjankartanoa ja Madetojan salia vastapäätä. Bussilinja 15 kulkee talon vierestä. Parkkitilaa on runsaasti lähiympäristössä. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.