Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Kairos-koti

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Kairos-kodissa on 24 asiakaspaikkaa. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. 

Sijainti

Varpushaukantie 7
90250 Oulu

Talon tiedot

Hoivakoti on yksitasoinen erillistalo, joka sijaitsee Kaukovainiolla puistomaisella alueella. 

Lisätiedot

Lähialueen palveluihin kuuluvat mm. päivittäistavarakauppa ja kirjasto. Kaukovainiolle on hyvät bussiyhteydet. 

Yhteystiedot

Julkisivukuva Kairos-kodista. Rakennus on valkoinen, mutta sisäänkäynnissä on punatiilistä seinää ovien vieressä. Aivan rakennuksen vieressä on viheraluetta ja metsää, jossa kasvaa havupuita.
Rinnekodit Kairos-koti sijaitsee mäntymetsän keskellä Oulun Kaukovainiolla.

Kairos-koti sijaitsee puistomaisella alueella Kaukovainiolla. Hoivakodissamme on avarat ja kodikkaat tilat takkatiloineen ja seinämaalauksineen. Oma iso puutarhamainen piha on hoivakotimme ylpeyden aihe. 

Henkilöstö

Kairos-kodissa panostamme muistisairaiden asukkaiden hyvään arkeen sekä rauhallisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen. Työhön sitoutuneet ja ammattitaitoiset ikääntyneiden hoitoon erikoistuneet työntekijämme hoitavat asukkaita suurella sydämellä. Teemme kattavaa hoitotyötä kuntouttavalla otteella. Henkilökuntamme tukee asukkaita mahdollisimman aktiiviseen osallisuuteen omassa arjessaan. Toimintaamme myös kehitetään aktiivisesti yhdessä moniammatillisena tiiminä. 

Kiinnostaako työ Kairos-kodissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Hoivakodissamme on 24 asiakaspaikkaa ja meillä asuu erityisesti muistisairaita ikääntyneitä ihmisiä. 

Kairos-Kodissa korostetaan kodikkuutta sekä hyvän arjen merkitystä. Asukkaat voivat osallistua voimavarojensa mukaan hoivakodin arkiaskareisiin yhdessä henkilökunnan kanssa. Asukkaille tarjotaan läsnäoloa ja runsaasti erilaisia virikkeitä. Lisäksi monet vapaaehtoiset tuovat iloa asukkaiden elämään, ja seurakunnan kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Asukkaamme voivat halutessaan elää Kairos-kodissa elämänsä loppuun saakka. Saattohoidossa asukas saa olla oman kodin rauhassa viimeisinä elinpäivinään omaisten ja tuttujen hoitajien ympäröimänä. Teemme lääkärin ja kotisairaalan kanssa tiivistä yhteistyötä saattohoidon toteutuksessa.

Jokaisella asukkaalla on oma huone, joka kalustetaan omilla kalusteilla ja rakkailla esineillä. Huoneessa on oma kylpyhuone. Hoivakodissamme on myös kahden hengen asunto pariskunnille tai sisaruksille. Hoivakodin tilat on jaettu toiminnallisesti kolmeen pienempään kotiryhmään, joissa kaikissa on omat avarat oleskelu- ja ruokailutilat. Kodinomaiset tilamme ovat saaneet asukkailta ja omaisilta kiitosta. 

Kairos-Koti sijaitsee Kaukovainiolla puistomaisessa ympäristössä mäntypuiden keskellä. Oma iso piha on uudistettu täysin vuonna 2015 ja se tarjoaa turvalliset puitteet yhteiseen ulkoiluun. Pihalla vietetäänkin paljon aikaa erityisesti kesäisin, ja muina vuodenaikoinakin se tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa maiseman muuttuessa. Asukkaat myös osallistuvat pihan hoitoon omien voimavarojensa mukaan. He kylvävät, istuttavat kukkia ja hoitavat marjapensaita. Piha on kesäisin kuin asukkaiden toinen olohuone.

Kairos-kodin asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana.  

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa. 

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Kairos-kodin pihassa on parkkitilaa vierailijoille ja henkilökunnalle.  Bussilinjat 1 ja 2 kulkevat läheltä hoivakotia. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Onhan tässä aikaa hurahtanut, mikä kertonee siitä, että täällä kyllä viihtyy. Minulle se muodostuu sellaisista asioista kuin asukkaiden hyvinvoinnista, hienoista työkavereista ja hyvästä työilmapiiristä.

11 vuotta Kairos-kodilla työskennellyt sairaanhoitaja

Haluatko antaa palautetta tai pyytää lisätietoja?

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.