Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Teeri

Tarjoamme hoivakoti Teeressä ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille.

Asiakkaat

Hoivakoti Teeressä tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista 22 ikääntyneelle asukkaallemme. 

Sijainti

Mielikintie 8 B 60
90550 Oulu

Talon tiedot

Hoivakoti sijaitsee Metsolan Kartanon yhteydessä, Puolivälinkankaalla metsään rajoittuvalla viihtyisällä alueella, noin 5 km Oulun keskustasta. 

Lisätiedot

Lähialueen palveluihin kuuluvat mm. päivittäistavarakauppa, kirkko ja kirjasto. Teeri sijaitsee Metsolan Kartanon tiloissa ja talossa on ravintola ja runsaasti erilaisia kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja saatavilla. 

Yhteystiedot

Rinnekodit Teeren tilat on avarat ja viihtyisät.

Teeri sijaitsee rauhallisella, metsään rajoittuvalla alueella Puolivälinkankaalla. Vuonna 2021 avatut ja täysin remontoidut hoivakodin tilat on avarat ja kodikkaat. 

Henkilöstö

Teeressä panostetaan ikääntyneiden asukkaiden hyvään arkeen, sekä rauhallisen ja turvallisen ilmapiirin luomiseen. Työhön sitoutuneet ja ammattitaitoiset, ikääntyneiden hoitoon erikoistuneet työntekijämme hoitavat asukkaita suurella sydämellä. Teemme kattavaa hoitotyötä kuntouttavalla otteella. Henkilökunta tukee asukkaita mahdollisimman aktiiviseen osallisuuteen omassa arjessaan. Kehitämme toimintaa yhdessä moniammatillisena tiiminä. Työ ikääntyneiden parissa on monipuolista. Työntekijältämme toivotaan ihmisystävällisyyttä, lähimmäisenrakkautta, herkkiä korvia ja tunneälyä sekä taitoa pysähtyä ja olla läsnä.

Teeressä työskentelee oma hoiva-avustaja, jonka työtehtäviin kuuluvat palvelukodin tilojen ja asukashuoneiden siivous, pyykkihuolto sekä avustavia toimia.

Kiinnostaako työ Teeressä? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme. Hoivakodissamme on 22 asiakaspaikkaa. Korostamme toimintafilosofiassamme kodinomaisuutta ja yksilöllisyyttä. Tunnemme asukkaamme ja jokainen tulee huomioiduksi persoonansa mukaan. Ikääntyneelle tehdään yksilölliset toimintakykyä tukevat hoito- ja palvelusuunnitelmat, johon asiakas saa itse osallistua toimintakykynsä mukaan. Arvostamme myös läheisten osallisuutta hoidon suunnittelussa.

Pyrimme järjestämään asukkaille heidän toimintakykyään ja toiveitaan vastaavaa toimintaa. Olemme järjestäneet asukkaiden kanssa mm. pikku retkiä ostoksille, ravintolaan syömään, kahviloihin tai vaikkapa kirkkoon laulamaan joululauluja.

Asukkaille järjestetään hoivakodin tiloissa monipuolista virkistystoimintaa ja asukkaat saavat halutessaan osallistua arjen askareisiin hoitajiemme ohjaamine. Merkkipäivät ja tärkeimmät juhlapyhät ohjaavat paljon toimintaamme. Lauantaisin järjestämme asukaskokouksen, jossa saa esittää toiveita ja ajatuksiaan. Voimme toiminnassamme hyödyntää myös Metsolan Kartanon monipuolisia tiloja. Talossa on esimerkiksi oma taidegalleria ja monipuolista yhteisötoimintaa, johon voimme asukkaiden kanssa osallistua. Lisäksi monet vapaaehtoiset tuovat iloa asukkaiden elämään.  Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Asukkaamme voivat halutessaan elää Teeressä elämänsä loppuun saakka. Hyvä saattohoito kannattelee vielä jäljellä olevaa elämää, Teeren henkilökunnalla on saattohoidosta erityisosaamista. Saattohoidossa asukas saa olla oman kodin rauhassa viimeisinä elinpäivinään omaisten ja tuttujen hoitajien ympäröimänä. Teemme lääkärin ja kotisairaalan kanssa tiivistä yhteistyötä saattohoidon toteutuksessa.

Teeressä on 22 asiakaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joka kalustetaan omilla kalusteilla ja rakkailla esineillä, mikä tukee asiakkaan kotiutumista. Huoneessa on oma kylpyhuone. Avarissa oleskelu- ja ruokailutiloissamme vietetään yhteistä aikaa. Talossa on omat tilavat ja esteettömät saunatilat. Sauna lämpenee Teeren asukkaille joka perjantai.

Teeri sijaitsee palvelutalo Metsolan Kartanon tiloissa. Talossa on tarjolla monipuolisia eri yrittäjien tarjoamia palveluja, kuten lounasravintola ja kahvila, taidegalleria, kuntoutuspalveluita sekä kauneus- ja hyvinvointipalveluja.

Teeri sijaitsee Puolivälinkankaalla rauhallisessa ympäristössä, metsään rajoittuvalla tontilla. Oma aurinkoinen piha tarjoaa turvalliset puitteet yhteiseen ulkoiluun. Kesäisin istutamme yhdessä asukkaiden kanssa kukkia, pelailemme pihapelejä, grillailemme ja nautimme päiväkahvit lämmöstä nauttien. 

Teeren asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana.  

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Hoivakodin ympäristössä on parkkitilaa vierailijoille ja henkilökunnalle.  Puolivälinkankaalle on hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin kevyenliikenteen väyliä käyttäen.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.