Hyppää sisältöön

Hoivakoti

Rinnekodit Willa Lupiini

Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaillemme.

Asiakkaat

Hoivakoti Willa Lupiinissa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 18 ikääntyneelle asukkaallemme.  

Sijainti

Suolatie 4
90440 Kempele

Talon tiedot

Vuonna 2008 valmistunut kerrostalo, jossa hoivakoti sijaitsee talon katutasossa omalla sisäänkäynnillä. 

Lisätiedot

Hoivakoti sijaitsee Kempeleen keskustan välittömässä läheisyydessä, monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Julkisivukuva Willa Lupiinista. Kuvassa kolme kerrostaloa peräkkäin, etualalla Willa Lupiini. Kerrostalo on kuusikerroksinen punatiilitalo, jossa on lasitettuja parvekkeita. Etualalla asfalttitietä, muutama puu ja parkkipaikka.
Rinnekodit Willa Lupiini sijaitsee Kempeleessä talon katutasossa.

Hoivakoti Willa Lupiini sijaitsee Kempeleen keskustan tuntumassa. Hoivakodissa on 18 asiakaspaikkaa.

Henkilöstö

Työntekijämme ovat työhönsä sitoutuneita ja tekevät työtään suurella sydämellä joka päivä. Työntekijämme ovat läsnä ympäri vuorokauden ja varmistaa asukkaiden turvallisen ja mielekkään arjen. Huomioimme jokaisen asukkaan tarpeet yksilöllisesti ja tuemme heidän toimintakykyään kuntouttavan työotteen avulla. 

Kiinnostaako työ Willa Lupiinissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ikääntyneille hoivakodissamme ympärivuorokautista palveluasumista. Toteutamme toiminnallista ja virikkeellistä arkea, sekä laadukasta hoitoa ja hoivaa turvallisessa ympäristössä. Meillä on 18 asiakaspaikkaa. Willa Lupiini on saanut paljon positiivista palautetta lämminhenkisestä tunnelmastaan ja ystävällisestä palvelusta. Työntekijämme ovat työhönsä sitoutuneita ja tekevät työtään suurella sydämellä joka päivä.

Asukkaille on tarjolla virikkeellisiä toimintatuokioita joka päivä – asukkaiden kanssa jumpataan, muistellaan ja lauletaan. Asukkaita kannustetaan osallistumaan arkiaskareisiin toimintakykynsä mukaisesti. Meillä vierailee myös usein vapaaehtoisia ilahduttamassa asukkaitamme. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Willa Lupiinissa on mahdollista asua elämän loppuun asti. Saattohoito toteutuu yksikössä Kempeleen kotisairaalan kanssa yhteistyössä.

Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu huone, jonka saa kalustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja esineillä.

Hoivakodissamme on kaksi viihtyisää ja kodikasta olohuone- ja ruokailutilaa. Kauniit maalaukset koristavat seiniämme. Oma aidattu piha terasseineen on mukava lisätila varsinkin kesäisin. Hoivakodissamme on oma sauna, jonka lämmöstä asukkaat voivat säännöllisesti nauttia. 

Willa Lupiinin asukkaaksi voi tulla kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana.  

Willa Lupiini on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaisesti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa. 

Asiakkuussuunnittelijamme auttavat palvelujen suunnittelussa ja ratkaisujen löytämisessä: Asiakkuudet ja myynti -tiimin yhteystiedot

Meille on helppo tulla. Willa Lupiinin pihassa on pysäköintitilaa vierailijoille ja henkilökunnalle. Joukkoliikenteen linjoilla 50, 51 ja 52 pääsee helposti Kempeleeseen. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.