Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Aada ja Isla

Tarjoamme ympärivuorokautista pienryhmäkotiasumista kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille sekä lapsille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

Asiakkaat

Kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille ja nuorille sekä lapsille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

Sijainti

Hiilloskuja 5 / Kolbäddsgränden 5,
65300 Vaasa

Talon tiedot

Aada ja Isla ovat kumpikin seitsemän paikkaisia pienryhmäkoteja. Rakennus sijaitsee pientaloalueella ja on yksitasoinen.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Toimipisteen ulkokuva. Kuvassa valkoinen takennus, sininen taivas ja vehreä ympäristö.

Henkilöstö

Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa. Olemme tottuneet käyttämään lasten ja nuorten kanssa erilaisia apuvälineitä ja kommunikaatiota tukevia menetelmiä, kuten kommunikointikansio, sosiaaliset tarinat ja viittomat.

Kiinnostaako työ lasten ja nuoren parissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Aada on seitsemänpaikkainen, ympärivuorokautista hoitoa tarjoava pienryhmäkoti kehitysvammaisille ja autismin kirjon lapsille sekä lapsille, joilla on yksiköllisiä avuntarpeita. Isla on seitsemänpaikkainen, ympärivuorokautista hoitoa tarjoava pienryhmäkoti kehitysvammaisille ja monivammaisille lapsille.

Pienryhmäkodeissa eletään mahdollisimman normaalia arkea lasten kanssa. Jokaiselle lapselle on nimetty omaohjaaja ja jokaisella lapsella on käytössään henkilökohtainen viikko- ja päiväohjelma. Lapset käyvät koulua ja vapaa-ajalla tehdään lapsille mieluisia asioita ja harrastetaan. Lapset osallistuvat myös arkisiin askareisiin omien kykyjensä mukaisesti.  Apuvälineet ja kommunikaation tukeminen ovat vahvasti läsnä arjessa.

Jokaisella lapsella on oma asunto, jossa on oma wc ja kylpyhuone. Asuntoihin kulku on yhteisistä tiloista. Yhteisinä tiloina ovat viihtyisät oleskelutilat, keittiö, saunaosasto ja piha-alueet. Tilamme ovat esteettömät ja ne soveltuvat hyvin lapsille ja nuorille, joilla on erilaisia liikkumisen apuvälineitä.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Aadasta ja Islasta sekä asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

“Lapset ja nuoret osallistuvat arjen puuhiin kukin omalla tavallaan – meillä elämä saa näkyä ja kuulua.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.