Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Hilla ja Pyry

Tarjoamme ympärivuorokautista pienryhmäkotiasumista kehitysvammaisille lapsille ja nuorille sekä lapsille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

Asiakkaat

Kehitysvammaisille lapsille ja nuorille sekä lapsille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

Sijainti

Ukkoherrantie 6
90420 Oulu

Talon tiedot

Pyry ja Hilla ovat seitsemänpaikkaisia pienryhmäkoteja. Ne sijaitsevat vuonna 2021 rakennetussa kiinteistössä, joka on suunniteltu esteettömäksi ja jossa on huomioitu lasten apuvälineiden tarve.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Kuvassa yksikön ns. taikalattia, jonka päällä henkilö seisoo. Lattia on värikäs ja siinä on muun muassa pupun kuvia.

Henkilöstö

Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa. Olemme tottuneet käyttämään lasten ja nuorten kanssa erilaisia apuvälineitä ja kommunikaatiota tukevia menetelmiä, kuten kommunikointikansio, sosiaaliset tarinat ja viittomat.

Kiinnostaako työ lasten ja nuorten parissa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tarjoamme ympärivuorokautista pienryhmäkotiasumista kehitysvammaisille lapsille ja nuorille sekä lapsille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita.

Pienryhmäkodeissa eletään mahdollisimman normaalia arkea. Lapset käyvät koulua, harrastavat heille mieluisia asioita, viettävät aikaa yhdessä oman ryhmäkodin yhteisissä tiloissa ja osallistuvat kodin arjen askareisiin kykyjensä mukaan. Jokaista lasta tuetaan käyttämään hänelle luontaista tapaa kommunikoida, tehdä valintoja ja ilmaista itseään vammaisuudestaan huolimatta.

Omaiset ja muut lapsen elämään kuuluvat ihmiset voivat tulla käymään pienryhmäkodissa. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen arkeen kuuluvien asioiden suunnittelussa ja haluamme tukea muitakin lapselle tärkeitä ihmissuhteita hänen hyvinvointiaan rakentavalla tavalla.

Pyry ja Hilla ovat seitsemänpaikkaisia pienryhmäkoteja, joissa jokaisella lapsella on oma huone ja wc. 

Kiinteistö on suunniteltu esteettömäksi ja siinä on huomioitu lasten apuvälineiden tarve.

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Hillasta ja Pyrystä sekä asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Lapsilla on kehitysvammaisuudesta tai autismikirjoista johtuen haasteita kotona asumisessa, joten tehtävämme täällä on luoda arjesta mieleinen ja kehitystä sekä varhaiskuntoutusta tukeva kokonaisuus.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.