Hyppää sisältöön

Pienryhmäkoti

Rinnekodit Annala

Pienryhmäasumista kehitysvammaisille ja autismin kirjon lapsille ja nuorille.

Asiakkaat

Vaikeasti kehitysvammaisille ja autismikirjon 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille, yhteensä 10 asukasta.

Sijainti

Rinnekodintie 11
02980 Espoo

Talon tiedot

Annala on yksitasoinen omakotitalomainen rakennus, joka on jaettu kahteen viiden lapsen kotiin. Kodeissa on huomioitu erikseen vaikeasti kehitysvammaisten ja autististen lasten tarpeet.

Lisätiedot

Annala sijaitsee luonnonkauniissa Espoon Lakistossa, turvallisen kyläyhteisön sydämessä. Lähistöllä on esteetön leikkipuisto ja frisbeegolfrata sekä keväällä 2023 avautuva esteetön luontopolku.

Yhteystiedot

Tv-tason ja television vieressä seinään kiinnitetty krokotiilin muotoinen aktiviteettiseinä, jossa erivärisiä aktivoivia tehtäviä. Seinällä myös palmu ja papukaija maalaukset.

Annalassa arki on lapsennäköistä elämää turvallisessa ympäristössä, jossa tuemme myös lapsen ja nuoren oppivelvollissuutta. Arjessa korostuu perhekeskeisyys ja tiivis yhteistyö perheiden kanssa. Annalassa toteutetaan pitkäaikaista kuntouttavaa hoitoa, jonka tavoitteena on myös perheiden jaksamisen tukeminen.

Henkilöstö

Lämminhenkinen henkilökuntamme on ammattitaitoista ja lapsille omistautunutta. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja ammattikasvattajia, joille on tärkeää toimia yhteisyössä perheiden kanssa. 

Kiinnostaako työ Annalassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.

Lisätietoja Annalasta ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Annala sijaitsee Lakistossa Pohjois-Espoossa. Lakistoon on bussiyhteys Helsingin keskustasta. Meille pääset helposti myös omalla autolla, alueella on hyvin parkkipaikkoja.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.