Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen palvelu

Rinnekodit Juniori-Aino

Rinnekodit Juniori-Aino on uusi, seitsenpaikkainen
lyhytaikaishoidon palveluyksikkö.

Asiakkaat

Palvelumme on tarkoitettu alaikäisille kehitysvammaisille, autismin kirjon sekä muille erityisryhmien lapsille ja nuorille.

Sijainti

Tuulenpesäntie 14
00410 Helsinki

Talon tiedot

Juniori-Aino sijaitsee Helsingin Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätiedot

Toimintamme perustuu vammaisten henkilöiden itsenäisen elämän ja itsemääräämisoikeuden toteutumisen tukemiseen, yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen sekä yksilöllisten tarpeiden huomioimiseen.

Yhteystiedot

Oleskelutilassa harmaa sohva sekä seinustalla lasten leikkivälineitä.

Henkilöstö

Lapsia on vastassa moniammatillinen, ammattitaitoinen työryhmä. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja on erikoistunut työskentelemään erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa. Henkilöstömme on motivoitunut työskentelemään perheiden tueksi ja hyväksi.

Kiinnostaako työ Rinnekodit Juniori-Ainossa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Juniori-Ainossa tarjoamme yksilöllistä, ympärivuorokautista lyhytaikaishoitoa alaikäisille kehitysvammaisille, autisminkirjon sekä muiden erityisryhmien lapsille ja nuorille. Palvelu voidaan toteuttaa myös päivähoitona.

Asiakkaiden palvelukokonaisuus riippuu heidän yksilöllisestä tuen tarpeestaan ja hoitojaksojen suunnittelussa pyritään vastaamaan mahdollisimman hyvin kunkin asiakasperheen toiveisiin.

Juniori-Ainon toiminnan tarkoituksena on tarjota mielekäs, turvallinen ja laadukas hoitojakso yksikön asiakkaille. Tuemme asiakasperheitä kokonaisvaltaisesti ja mahdollistamme näin asiakkaiden asumisen kotona mahdollisimman pitkään. Asiakasperheiden kanssa pyritään aktiiviseen yhteistyöhön kaikissa hoitoon liittyvissä asioissa.

Jaksoilla asiakkaiden kanssa toteutetaan tavallista ja mieluisaa arkea huomioiden asiakkaiden yksilöllinen toimintakyky, vahvuudet, tarpeet ja mielenkiinnon kohteet.

Asiakkaiden itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisyyttä tuetaan esimerkiksi kommunikaatiota tukevien välineiden sekä menetelmien avulla.

Asiakkaiden kanssa ulkoillaan päivittäin sekä suunnitellaan säännöllisesti erilaisia retkiä Yksikön ympäristö tarjoaa hyvät puitteet ulkoilulle, leikkimiselle ja yhteisille aktiviteeteille.

Juniori-Ainon tilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja yksikköön on esteetön sisäänpääsy.

Sisätilat ovat avarat, valoisat ja esteettömät. Asiakashuoneita on yhteensä seitsemän, samoin kuin asiakaspaikkoja. Yksikössä on neljä yhteiskäytössä olevaa WC-tilaa. Suihkutiloja yksikössä on kolme, joista yhdessä on myös oma sauna.

Yksikössä on suuri keittiö, ruokailuhuone, olohuone, pienempi leikkihuone, toimisto ja henkilökunnan WC sekä pukuhuone/ suihkutila.

Juniori-Ainon tilojen viihtyvyyttä ja estetiikkaa päivitetään edelleen vuoden 2024 aikana.

Asukkaaksemme tullaan oman kotikunnan / hyvinvointialueen sosiaalityön kautta (vammaispalvelu).

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös virtuaaliesittely on mahdollinen. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.  

Lisätietoja Juniori-Ainosta ja asiakkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme.

Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Juniori-Aino sijaitsee Helsingin Malminkartanossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Osoitteemme on Tuulenpesäntie 14, 00410 Helsinki.

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Tärkeintä on löytämisen riemu, kun saa uusia kavereita.

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.