Hyppää sisältöön

Lyhytaikainen palvelu

Rinnekodit Juniori-Frida

Tarjoamme lyhytaikaista hoitoa kehitysvammaisille lapsille ja nuorille ja tuemme näin perheiden arkea sekä jaksamista.

Asiakkaat

Kehitysvammaiset lapset ja nuoret perheineen.

Sijainti

Pulmussuontie 36
20300 Turku

Talon tiedot

Vuonna 2022 valmistuneen, lyhytaikaista hoitoa tarjoavan Juniori-Fridan tilat ovat kodikkaat ja viihtyisät. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös pienryhmäkoti Nanna ja Knut. Yhteisellä piha-alueella on tilaa leikkiä ja viettää yhdessä aikaa.

Lisätiedot

Yhteystiedot

Valkoinen nalle ja viherkasvi.
Tilapäishoito tarjoaa vanhemmille lepotauon ja lapsille turvallisen ympäristön, jossa he viihtyvät.

Lyhytaikainen hoito tukee erityislasten vanhempien jaksamista.

Henkilöstö

Tuemme jokaisen lapsen ja nuoren kommunikointia hänelle ominaisella tavalla. Käytössämme on esimerkiksi kuvakommunikaatio, sosiaaliset tarinat, tukiviittomat ja lapsen omat kommunikaatiovälineet.

Kiinnostaako työ Juniori-Fridassa? Ota yhteyttä palveluyksikön johtajaan ja lue lisää Rinnekodeista työnantajana!

Tarkemmat tiedot toimipisteestä

Juniori-Frida tarjoaa lyhytaikaista hoitoa erityislapsiperheiden tarpeisiin. Meillä on 7 asiakaspaikkaa. Lyhytaikainen hoito on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille, joilla on esimerkiksi kehitysvamma- tai autismikirjoin diagnoosi, ja asuvat vielä lapsuudenkodissaan. Lyhytaikainen hoito on tärkeä palvelu esimerkiksi omaishoidon vapaiden aikana tarjoten vanhemmille hengähdystauon.

Lyhytaikaisen hoidon kesto ja sisältö suunnitellaan lapsilähtöisesti kunkin lapsen ja perheen tarpeiden mukaisesti. Ohjaajat toimivat vanhempien tukena sekä kasvatuskumppaneina. Juniori-Fridassa kohdataan jokainen lapsi yksilönä. Tärkeintä on tukea lapsen ja vanhempien välistä suhdetta sekä taata laadukas tilapäishoito, jossa lapsella on hyvä ja turvallinen olla.

Panostamme mukavaan yhdessäoloon, leikkimiseen, askarteluun, ulkoiluun, leipomiseen ja erilaisiin retkiin. Lasta pidetään paljon sylissä ja annetaan tunne läheisyydestä.

Asiakkaamme asuvat omissa, yksityisissä, kylpyhuoneellisissa huoneistoissaan.

Juniori-Fridan tilat ovat esteettömät ja lapsiasiakkaille suunnitellut. Yhteisellä piha-alueella on tilaa leikkiä ja viettää yhdessä aikaa.

Asiakkaaksi tullaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta (vammaispalvelu, lastensuojelu). Palvelu käynnistetään asiakkaan ja/tai omaisten ja kunnan sekä Rinnekotien asiakkuussuunnittelun yhteistyöllä. 

Tervetuloa tutustumaan! Esittelemme mielellämme toimintaamme ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sovithan esittelystä aina etukäteen palveluyksikön johtajan kanssa.    

Lisätietoja meistä ja asukkaaksi hakeutumisesta saat maksuttomasta palveluneuvonnastamme. Tavoitat meidät arkisin klo 9-15 numerosta 09 7750 5980 ja sähköpostitse palveluneuvonta@rinnekodit.fi.

Sijaitsemme Pulmussuontien ja Lemmontien risteyksessä. Pihassamme on parkkitilaa vierailijoille ja työntekijöille. 

Kuvagalleria

Klikkaa kuvat ja videot suuremmiksi

Anna palautetta tai pyydä lisätietoja

Valitse viestisi tyyppi(Pakollinen)
Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Rinnekotien henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Voimme vastata vain yhteystietonsa jättäneille.

Rinnekodit rekrytoi!

Saat kokea merkityksellisiä hetkiä yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Aina #sydänmukana.